Nasıl Hacker Olunur?

Vay be hayallere bak. Yasadışı olarak Havij gibi uygulamalarla eski güvenliksiz SQL sitelerden kredi kartı çalabilirsiniz ancak kesinlikle önermiyorum bu tarz işleri.

Elbette her "heçkır" kötü niyetli olacak diye bir kaide yok.
Demek böyle parayı buldun he?
-Yagi-

Yazılım ve ingilizce öğrenmek ile başlayabilirsin.

beyler konu troll değil

yani saçma ama hevesliyim :D

bir videoda da görmüştüm adam hackerlik yapmış bırakmış kredi kartlarını çalıyor deep web felan filan (tabi bunlar yasal olmayan ve günah) (sonradan da tövbe edip bırakmış zaten)

bir tane de kuzenimin sevgilisinin arkadaşı vardı onla vodafone uygulamasının kodunu vermişti sadece o gitmiş 5000gb atmış bişeyler yaparak nasıl yaptıysa artık işte bende özeniyorum

nerden başlamalıyım nasıl olunur ?
https://geekprank.com/hacker/simulatoru/ bu siteye gir bu site hacker sitesi

Bu soruyu soran biri hacker olamaz
he zaten şimdiki hackerlarda anasının karnında hacker olarak doğdu kimseye sormadı kimseden yardım almadı rasgele tuşlara basarak hack yapmaya başladı

Udemy bi ara etik hackerlık kursu veriyordu bedava.

cmd yi aç color a yaz olursun
1621444246278.png

Allah razı olsun reis artık sayende bende bir HEÇKIR'IM :D

he zaten şimdiki hackerlarda anasının karnında hacker olarak doğdu kimseye sormadı kimseden yardım almadı rasgele tuşlara basarak hack yapmaya başladı
Hacker'lar genel olarak üstün zekaya sahip insanlardır ve foruma sormak yerine çok erken bir yaşta internetde araştırarak her bilgiye ulaşırlar kodlamada ustalaşırlar ve deneyim kazanırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,882
Üyeler
199,241
Son üye
metin376

Geri