Öneri 1TB HDD önerisi lazım

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Bütçe
350
Selamlar, 1TB'lik HDD alıcam. Aklımda Seagate barracuda 1TB 7200RPM vardı. İçine sadece oyun yükleyeceğim. Sizce alınır mı ? Başka önerileriniz varsa (+tecrübe daha iyi olur) tavsiyelere açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, 1TB'lik HDD alıcam. Aklımda Seagate barracuda 1TB 7200RPM vardı. İçine sadece oyun yükleyeceğim. Sizce alınır mı ? Başka önerileriniz varsa (+tecrübe daha iyi olur) tavsiyelere açığım.
Dipnot : 2017 çıkışlı HDD alınır mı ?

kullanıyorum gayet iyi ısınma ses vs sorunu yok tam bir f/p ürünü

kullanıyorum gayet iyi ısınma ses vs sorunu yok tam bir f/p ürünü
Peki teknobiyotik güvenilir midir yani alınır mı oradan ?

ve seagate ile ne tür farklılıkları var bu model ile o model ile ?

Dipnot : 2017 çıkışlı HDD alınır mı ?
Toshiba p300 bu bütçede en iyi performansı veren hdd fakat bazı kullanıcılarda ses sorunu varmış wd blue'da iyi fakat p300'ün biraz gerisinde performans olarak ayrıca seagate barracuda almayın.

Toshiba p300 bu bütçede en iyi performansı veren hdd fakat bazı kullanıcılarda ses sorunu varmış wd blue'da iyi fakat p300'ün biraz gerisinde performans olarak ayrıca seagate barracuda almayın.
barracuda iyi diye biliyorum ne tür sorunu var ki ? Ve WD Blue iyi diyorsunuz yani uzun süre götürür. Ve çok aşırı performanslı HDD ye ihtiyacım yok yani sadece oyunlar yüklenecek.

ve seagate ile ne tür farklılıkları var bu model ile o model ile ?
teknobiyotiği hiç bilmiyorum baktım da poşetle yolluyorlarmış poşet nedir yahu

barracuda iyi diye biliyorum ne tür sorunu var ki ? Ve WD Blue iyi diyorsunuz yani uzun süre götürür. Ve çok aşırı performanslı HDD ye ihtiyacım yok yani sadece oyunlar yüklenecek.

Düz poşetle değil kutunun içinde bir poşetle yolluyorlar ayrıca ben teknobiyotikten wd blue aldım sıkıntısı yok.

Birçok yer poşetle yolluyor. Teknobiyotik güvenilir mağaza. 3 kez alışverişim oldu. Barracuda HDD’lerin neden tercih edilmemesi gerektiğine dair haklı argümanlarla dolu uzunca bir makale okumuştum. WD Blue tercih edebilirsin.

Yani WD Blue diyorsunuz sıkıntı etmez diyorsunuz hayatın en şanssız adamlardan birisi olmadığım sürece :D

Geri