Aynen benim 500GB M2 SSD'im var ona sadece böyle hızlı yüklenmesi gereken oyunlarım var. Valorant, Apex vs. Ağır oyunları battlefront 2 gibi veya işte bugün epic games nba i verdi onun gibi mesela o yüzden. Yardımlarınız için teşekkür ederim.etmez sen de benim gibi büyük ihtimal sadece indirdiğin oyunları koyacaksın oyunu ssd yükleyeceksin yani ben öyle yapıyorum. Al gitsin iyidir en azından sesi az çıkıyor
o zaman işini görür bende böyle mesela bunun için işe yarıyor . Neyse hayırlı olsun şimdidenAynen benim 500GB M2 SSD'im var ona sadece böyle hızlı yüklenmesi gereken oyunlarım var. Valorant, Apex vs. Ağır oyunları battlefront 2 gibi veya işte bugün epic games nba i verdi onun gibi mesela o yüzden. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam galiba sizin de bir depolama birimine ihtiyacınız var Allah yardımcınız olsuno zaman işini görür bende böyle mesela bunun için işe yarıyor . Neyse hayırlı olsun şimdiden
SağolunnHocam galiba sizin de bir depolama birimine ihtiyacınız var Allah yardımcınız olsun![]()
reis her oyun sarmıyor yüklüyorum sonra belki sonra bakarım diye öyle kalıyor silmeye de kıyamıyorum oyunlar 100gb olunca öyle dolup taştı 1 tane daha wd blue yakısır bize deHocam galiba sizin de bir depolama birimine ihtiyacınız var Allah yardımcınız olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolunn
Katılıyorum 50 60gb olunca bile insanın 1gb indirme hızına sahip olmadığı süre silemiyor insanreis her oyun sarmıyor yüklüyorum sonra belki sonra bakarım diye öyle kalıyor silmeye de kıyamıyorum oyunlar 100gb olunca öyle dolup taştı 1 tane daha wd blue yakısır bize de![]()
Hocam son sorum olacak hepsiburada linki buldum da burdan alınır mı sizce yourmlar olumlu çoğunlukla videosu da yapılmış https://www.hepsiburada.com/wd-blue...-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=Mey+İletişimKatılıyorum 50 60gb olunca bile insanın 1gb indirme hızına sahip olmadığı süre silemiyor insan![]()
Yada vazgeçtim yenilenmiş ürünlermişKatılıyorum 50 60gb olunca bile insanın 1gb indirme hızına sahip olmadığı süre silemiyor insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam son sorum olacak hepsiburada linki buldum da burdan alınır mı sizce yourmlar olumlu çoğunlukla videosu da yapılmış https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=Mey+İletişim