Torrent Oyun İndirmek

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar bu sıralar kafamda şöyle bir soru oluştu oyunları steamden alıp güzel güzel oynamak istiyorum ancak oynamak istediğim oyunlar 150 tl ve üstü bazen alayım ne olacak diyorum ama geçen bir re8 village alayım oynarım dedim ne zamandır bekliyordum 279 TL bu fiyatları topladığımda bir ram alabiliyorum hikayeli oyuna bu kadar para vermek mantıklı gelmiyor geçenlerde bir konu daha açmıştım COD oyunları ile alakalı hepsini alıp hikayesini bitirmek istedim ilk çıkan oyunu bile indirimli hali 37 TL gibi bir fiyatı vardı torrentede bulaşmak istemiyorum bilemedim sizce ne yapayım?

Arkadaşlar merhabalar bu sıralar kafamda şöyle bir soru oluştu oyunları steamden alıp güzel güzel oynamak istiyorum ancak oynamak istediğim oyunlar 150 TL ve üstü bazen alayım ne olacak diyorum ama geçen bir re8 village alayım oynarım dedim ne zamandır bekliyordum 279 TL bu fiyatları topladığımda bir ram alabiliyorum hikayeli oyuna bu kadar para vermek mantıklı gelmiyor geçenlerde bir konu daha açmıştım COD oyunları ile alakalı hepsini alıp hikayesini bitirmek istedim ilk çıkan oyunu bile indirimli hali 37 TL gibi bir fiyatı vardı torrentede bulaşmak istemiyorum bilemedim sizce ne yapayım?
EA play , Xbox Gamepass

Bütçeniz kısıtlı ise eski oyunları Torrent indirebiliriniz. Yeni oyunlarıda indirebilirsiniz size kalmış :)

paran varsa al paran yoksa son çare olarak torrent e baş vur yada aile paylaşımlı hesaplar alabilirsin

Oyun fiyatları indirime girmediği sürece torrent indirmekte bir sorun yok bence zaten zar zor sistem toplayabiliyoruz bide oyunlara bir o kadar para gömmek :(

Son düzenleme:
Bazı satılmayan oyunlar oluyor o tarz oyunları torrent olarak indirmekten başka bir çözüm yok diye biliyorum. Geri kalanın bir kısmını Xbox Gamepass'ten karşılayabilirsin bence. Yani şu an en mantıklısı o gibime geliyor.

Çoklu hesap kullanarak uygun fiyata oyun alabilirsin. Ben öyle yapıyorum.

sistemlere bu kadar para verdikten sonra bi oyuna 100 200 tl vermek zoruma gidiyor aynı yöntemle oynuyorum bi zararını görmedim ama şu sıra aile hesabı diye bir şey çıkmış pek bakmadım offline oyunları 10 20 TL'ye alabilirsin. Xbox gamepass var ama onda türkçe yama yapması zahmetli oluyor. En iyisi aile paylaşımlı hesaplar offline oyna bitir gitsin

Ederinden uygun fiyata oyun satıyorlar. Çok kişiye satıyorlar bir hesabı anlayacağın bu sayede de fiyat uygun oluyor. Online oynayamıyorsunuz sadece.
Örneğin bu ilan gibi.
Bende alışveriş yapıyorum şuan CP 2077 ve Bannerlord alacağım.

Ederinden uygun fiyata oyun satıyorlar. Çok kişiye satıyorlar bir hesabı anlayacağın bu sayede de fiyat uygun oluyor. Online oynayamıyorsunuz sadece.
Örneğin bu ilan gibi.
Bende alışveriş yapıyorum şuan CP 2077 ve Bannerlord alacağım.
Tek hesabı mı birden fazla kişiye satıyorlar? Eğer öyleyse ben oynarken başkası girince ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,518
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri