Revntron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 663
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ederinden uygun fiyata oyun satıyorlar. Çok kişiye satıyorlar bir hesabı anlayacağın bu sayede de fiyat uygun oluyor. Online oynayamıyorsunuz sadece.
Örneğin bu ilan gibi.Satılık Oyunlar 9TL (RDR2,CP2077,AC: VALHALLA, Death Strading, Watch Dogs Legion vb.)
Oyunlar Aile hesabı mantığı ile çalışmaktadır. Geforce Now ile de oynayabilirsiniz. Geforce Now şart değil. Online oynayamazsınız. Ama bunu dert etmeyin. Online oynanacak oyun değil bunlar. Liste de olmayıp istediğiniz oyun var ise yazın, bulmaya...forum.donanimarsivi.com
Bende alışveriş yapıyorum şuan CP 2077 ve Bannerlord alacağım.
Oyunu alıyorsun sana hesap veriyor sende girip aile paylaşımını açıp oyunu kütüphanene ekliyorsun sonra oyunu bitirip geri hesabını veriyorsun doğru anlamış mıyım?sistemlere bu kadar para verdikten sonra bi oyuna 100 200 TL vermek zoruma gidiyor aynı yöntemle oynuyorum bi zararını görmedim ama şu sıra aile hesabı diye bir şey çıkmış pek bakmadım offline oyunları 10 20 TL'ye alabilirsin. Xbox gamepass var ama onda türkçe yama yapması zahmetli oluyor. En iyisi aile paylaşımlı hesaplar offline oyna bitir gitsin