Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması hakkında

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar, RDR 2'yi uzun zamandan beri oynamak istiyordum Steam'e 200 TL'ye gelmişken almak istiyordum fakat almadan önce Türkçe yaması olup olmadığına baktım ve bütün yapılan yamalar genelde Google ceviriden yapılmış ve bu çevirileri anlamak zor çoğu devrik cümlelerden oluşuyor.

Merak ettiğim bir şey var bildiğiniz gerçekten cevirilmis ugrasilmis yama var mı? Ona göre oyunu alacağım. Eğer bütün çeviriler yapay zekadan ise oyunu almamayı tercih edeceğim çünkü ingilizcem yeterli seviyede değil.

Merhabalar, RDR 2'yi uzun zamandan beri oynamak istiyordum Steam'e 200 TL'ye gelmişken almak istiyordum fakat almadan önce Türkçe yaması olup olmadığına baktım ve bütün yapılan yamalar genelde Google ceviriden yapılmış ve bu çevirileri anlamak zor çoğu devrik cümlelerden oluşuyor.

Merak ettiğim bir şey var bildiğiniz gerçekten cevirilmis ugrasilmis yama var mı? Ona göre oyunu alacağım. Eğer bütün çeviriler yapay zekadan ise oyunu almamayı tercih edeceğim çünkü ingilizcem yeterli seviyede değil.
Epicten alırsan 60tl daha ucuza geliyor

Bi yama çıktı ama oda çok iyi değil
O zaman boşuna almayayım İngilizcem çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada bi yama var hocam bazıları beğeniyor bazıları beğenmiyor genel hikayeyi anlamana yardımcı olur
Yan görevlerle birlikte tamamen anlamak istiyorum detaylara kadar o yüzden ilerleyen bir zamanda yama cikarsa oyunu alırsam daha mantıklı olur gibi

yapay zeka ile çevrilmiş bir çevirisi var. Eğer çat patta ingilizcen varsa kolay anlasılr.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri