GodTierKen
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Razer mamba alıcam ama elite ve t.e olarak 2 farklı serisi var arasında ne fark var hangisini almalıyım sizce
MambaMamba mı deathradder elite mi? G300s bana oluyor.
NedenDostum ben razer mamba te kullanıyorum ve kesinlikler önermiyorum.Razerın hiçbir ürününü önermiyorum daha öncesinda blackwidow chroma kullanıyordum onu da önermiyorum razer almayın pişmanlık.
Hangi sensör daha iyiBirinde optik 5g birinde lazer 5g sensör var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben mamba yerine viper ya da deathadder v2 alırdım
1- Kendi kendine 1-2 saniyeliğine donuyor mouse hareket etmiyorNeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sensör daha iyi
Ben Razer Blackwidow Elite, Razer Deathadder ve Razer Kraken X kullandım özellikle klavye mükemmel, mouse olarak da çok güzelDostum ben razer mamba te kullanıyorum ve kesinlikler önermiyorum.Razerın hiçbir ürününü önermiyorum daha öncesinda blackwidow chroma kullanıyordum onu da önermiyorum razer almayın pişmanlık.
dostum deathadder önerirmisin? G300s kullanıyordum.Elime olurmu? En önemli kısmı bu? Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti yapısı falan almak istiyorum elite modelini.Ben Razer Blackwidow Elite, Razer Deathadder ve Razer Kraken X kullandım özellikle klavye mükemmel, mouse olarak da çok güzel
G300s hala sorunsuz çalışıyorsa onda kal bence fakat çalışmıyorsa Deathadder alabilirsin, fakat Steelseries almak daha mantıklı geliyor banadostum deathadder önerirmisin? G300s kullanıyordum.Elime olurmu? En önemli kısmı bu? Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti yapısı falan almak istiyorum elite modelini.
350ye sıfır elite buldum bi arkadaştan 300s çalışıyor ama yeni sistem diziyorum temiz başlangıç yapalımG300s hala sorunsuz çalışıyorsa onda kal bence fakat çalışmıyorsa Deathadder alabilirsin, fakat Steelseries almak daha mantıklı geliyor bana
Deneme şansın olursa dene hangisi uygunsa onu al, bence Razer al ama senin kararın350ye sıfır elite buldum bi arkadaştan 300s çalışıyor ama yeni sistem diziyorum temiz başlangıç yapalımSteelseries 600üde denicem razeride hangisi güzel oturursa ama ölçülerine baktım razer tam benlik gibi geldi
![]()
Razerin dokusu çok hoş gözüküyor öyle değil mi?Deneme şansın olursa dene hangisi uygunsa onu al, bence Razer al ama senin kararın