Çınar Yaşar
80+ Gold
Evet gerçekten güzel, ama yağlanabiliyor birazRazerin dokusu çok hoş gözüküyor öyle değil mi?
Evet gerçekten güzel, ama yağlanabiliyor birazRazerin dokusu çok hoş gözüküyor öyle değil mi?
300sden 1cm büyük 300s bana uyduguna göre deathadder da olur diye düşünüyorum.vipere de bakayımEliniz küçük ise Viper öneririm. Deathadder ve Mamba benim elime büyük geliyor.
Dostum ben razer mamba te kullanıyorum ve kesinlikler önermiyorum.Razerın hiçbir ürününü önermiyorum daha öncesinda blackwidow chroma kullanıyordum onu da önermiyorum razer almayın pişmanlık.
3 yıldır DA Elite kullanıyorum hiç böyle problemlerim olmadı. Ben çok memnunum.1- Kendi kendine 1-2 saniyeliğine donuyor mouse hareket etmiyor
2- Mouse u ekranın ortasında tutuyorum diyelim. Hafif oynatıyorum kendi kendine sağ üst köşeye falan kayıyor
3- Razer synapse bazen görüyör bazen görmüyor kafasına göre
Bu söylediklerim sürekli olmuyor ama sinir bozucu ben Razerın 2 ürününü kullandım ikisinde de memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. Yinede sen bilirsin çok almak istiyorsan al
Deathadder Elite yerine V2 modeli çıktı sensörü daha güçlendirilmiş.Mamba mı deathradder elite mi? G300s bana oluyor.