bruhmettin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 349
klavye bu başlıkta red switch yazıyor ancak açıklamada ise mekanik hisli yazıyor emin olamadım sizce mekanik midir?
mekanik dostumAlıntıyı görüntüle
klavye bu başlıkta red switch yazıyor ancak açıklamada ise mekanik hisli yazıyor emin olamadım sizce mekanik midir?
Ben gamepower almanızı önermem sorun yaşayan çok kişi var.Alıntıyı görüntüle
Mekanik bir klavyeAlıntıyı görüntüle
klavye tipinde mekanik hisli yazıyormekanik dostum
ya çok arada kaldım redragon kumara mı gamepower calypso mu diye calypso hem optik switch hem su geçirmiyor hem bilek desteği hem numlock var ondan dolayı almayı düşünüyorum ama redragon da almayı düşünüyorum çok arada kaldımBen gamepower almanızı önermem sorun yaşayan çok kişi var.
Ben redragon alın derim. Gamepower riskli.ya çok arada kaldım redragon kumara mı gamepower calypso mu diye calypso hem optik switch hem su geçirmiyor hem bilek desteği hem numlock var ondan dolayı almayı düşünüyorum ama redragon da almayı düşünüyorum çok arada kaldım
redragon aldım az önce siparişi verdimBen redragon alın derim. Gamepower riskli.
Ya alınır ama sonra sorunlu çıkar başın yanar iyi yapmışsın hayırlı olsun.redragon aldım az önce siparişi verdimben de gamepowere güvenemedim ya
teşekkür ederimYa alınır ama sonra sorunlu çıkar başın yanar iyi yapmışsın hayırlı olsun.
Optik switch var bunda yani mekanikten daha hızlı bir switch var.Alıntıyı görüntüle
Gamepowerın bu klavyesi sorunsuz.Ya alınır ama sonra sorunlu çıkar başın yanar iyi yapmışsın hayırlı olsun.
Gamepowerın 4 5 ürünü dışında güvenmememek gerek.redragon aldım az önce siparişi verdimben de gamepowere güvenemedim ya
Geçti ya redragonda üzmez benceOptik switch var bunda yani mekanikten daha hızlı bir switch var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepowerın bu klavyesi sorunsuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepowerın 4 5 ürünü dışında güvenmememek gerek.
Yaani çok sıkıntı yaşamazsın ama yay sesi sıkıntısı yaşayabilirsin o biraz canını sıkabilir fakat yüksek bütçeye çıkmadığın sürece o sesi duyacaksın.Geçti ya redragonda üzmez bence