Bize bırakırlar mı adamlar 5 li 10 lu alıyor hocam. Aylardır rtx 2060 sistem bekliyorum miningcilere itopya sistemi yine sattı hepsini normal kullanıcılarsa avucunu yaladı.Bende işte 2-3 ayda bir parça ala ala sistem toplamaya çalışayım... Ekran kartının düşmesi zaten en az 1.5 yılı bulacak... Sadge for me Keşke toplu alabilseydim de direkt çekebilseydim şu kasayı :c
Hocam sepete ekledim sepetim silindi üyelige girdim 3 defa çıkış attı sistem ödeme ekranına geldim stok bitti uyarısı verdi. Hala siteye giriş yapılmıyor bu sorunlara rağmen ürün stogu bittiyse ya satış hiç olmadı ya da %90 ı local üzerinden alındı sağ cepten sol cebeSiteye girilmiyor. Şaşırdık mı.d?
9K fiyata Rtx 2060 çok iyi bee!!
al benden de o kadar 2 yıldır bekliyorum al satçılar almasa biİnşallah alırım. Sabahtan beridir boynum tutuldu. Saat 10.00'dan beridir bilgisayar başındayım. Şimdi çıkacak diye diye günümü geçirdim. Tam siparişi vereceğim. Formu doldurdum. Kredi kartı numaramı giriyorum çöktü sistem. Bir daha girmeye çalıştığımda sistem sepetimden çıkmış iptal olmuştu. Tekrar denedim stok tükendi dedi. İtopya sanki biraz haksızlık yaptı. Aylardır sistem hayali kuruyorum. Lütfen düzeltsinler şunu almak istiyorum. Teşekkürler...