Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olacakmış

Reaksiyon skoru
339
Üzücü haber. Jahrein ile olan yayında gerçekleşmiştir.
Video;

Zorunlu edit: AKP'li değilim. Olay şu Kılıçdaroğlunun oy potansiyeli az anketlerde görüyoruz. Mansur Yavaşın veya İmamoğlunun aday olması çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
partiyi kastediyorum dedi bir şey belli değil daha kimin aday olacağı belli değil.

Neden üzüldün?
Kılıçdaroğlu yönetemez çünkü aday koysa oy alması mucize sakın yönetir deme CHP bikle yönetir de ama kemal yönetemez çünkü daha partisini yönetmeyi beceremiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ampul seri üzgün
Yo aksine mutlu çünkü kemal oldukça daha çok kazanıcak AKP . Kanıtım ise kendi partisi bile istemiyor .

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu gibi isimlerin oy potaniyeli çok daha yüksek, Kemal K'nun aday olup seçilmesi zor, ayrıca ben de Mansur Yavaş veya İmamoğlunu tercih ederim.
Ekrem beyin daha az mansur beye oranla en iyi seçenek mansur bey çünkü hakkında çok kötü haber çıkmadı ve bu olay oy olarak yansır ama CHP kemal tarafından ynetildikçe benim oyum yok CHP kanadına. Sadece belediye seçiminde mansura vericem. Şahsen Ekrem ile Mansur karşılaştırılamaz bence . Ekrem bey habire olay üstü olay olurken Mansur beyi sağcı kesim de çok sevdi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri