Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla

Bende olayyı izlemeye üşeniyom :D

Konuyu yanlış kategoriye açmışsınız. Düzeltebilirseniz düzeltin

Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
bildiğim kadarıyla sedat peker türkiyeye gelicekti herşeyi hazırlamıştı süleyman soylu izin vermedi engelledi ona hakaret tarzı şeyler söyledi sedat pekerde beni kullanıp atamazsın diyerek onların açıklarını hatalarını videolarında bölüm bölüm anlatıyor

20210522_224225.jpg

Sanırım sülayman soylu mafya ile işbirliği içindeymiş şuan benim mafya ile alakam yok diyor sedat pekerde onu ifşaladı

Bende tam bilmiyorum. Bildiklerim eskiden bu adami kullanıp attikları sonra adam da bunları ifşa ettiklerini duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

İç meseleler > Teknik Sorunlar

Geri