Neler Yeni

Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sedat peker kendinisine yamuk yapan insanların sırlarını açığa çıkarıyor o yüzden ortalık karıştı
Nereden bikliyorsun doğrluğunu sonuçta adam mafya . olamaz değil ama tam olabilir de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır videoda da belirtiyor. Ben devletimi zora sokmam istemem ama devletimizin bize ve halka yaptığı alçaklıkları da söylemenin vakti geldi diyor.
adam beni pezevenklerden daha aşağı seviyeye düşürmeye çalıştınız yanlış yaptınız diyor.
zaten bu zamana kadar adamın dediğine göre anlaşmalardan dolayı susuyormuş

ilk videonun başında kendi de diyor ben artık susmuyorum düşünmüyorum da aklımı koydum bi kenara düşünmeden herşeyi anlatacağım diyor.
Cidden mafya ya bu mafya . Mafya ne zaman halka iyi oldu söyle bana bi kanıtı atın .

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Nereden bikliyorsun doğrluğunu sonuçta adam mafya . olamaz değil ama tam olabilir de değil.

Cidden mafya ya bu mafya . Mafya ne zaman halka iyi oldu söyle bana bi kanıtı atın .
mafya halka iyi oldu demiyorum zaten mafya olduğunu da herkes biliyor sadece bizim gibi sıradan insanların bilmediğini ortaya çıkarıp ortalığı karıştırmayı amaçlıyor bu vesileyle hem biz saklananları görüyoruz hem de o kendince onu küçük düşürmeye çalışanları zora sokuyor.

ben olsam ben de yapardım açıkcası.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
mafya halka iyi oldu demiyorum zaten mafya olduğunu da herkes biliyor sadece bizim gibi sıradan insanların bilmediğini ortaya çıkarıp ortalığı karıştırmayı amaçlıyor bu vesileyle hem biz saklananları görüyoruz hem de o kendince onu küçük düşürmeye çalışanları zora sokuyor.

ben olsam ben de yapardım açıkcası.
Belki yalan olabilir çünkü mafya kaybediceği bir şey yok.
Doğrudur ya da yanlıştır ama burada netlik yok . He devletler her zaman mafyalarla iş yapar bunu inkar etmem ama.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Belki yalan olabilir çünkü mafya kaybediceği bir şey yok.
Doğrudur ya da yanlıştır ama burada netlik yok . He devletler her zaman mafyalarla iş yapar bunu inkar etmem ama.
adam her bir şey açıkladıktan sonra söyledi beni gerekli kişiler izlliyor biliyorum buyrun dediklerimi araştırın eğer yalan söylüyorsam benim dediğime ters 1 şey bakın 1 şey bulun ben parmağımı burada keseceğim diye

ayrıca bu işin profesyonelleri var bana inanmayacak olsanız bile çağırın benim buradaki hareketlerimden yalan söyleyip söylemediğimi zaten
anlarsınız diyor adam söylüyor yani

ve adamın dediği gibi hareketlerden yalan söyleyip söylemediğini de anlamak mümkün bu arada.

videoları izledin mi bilmiyorum ama izlemediysen izle

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
adam her bir şey açıkladıktan sonra söyledi beni gerekli kişiler izlliyor biliyorum buyrun dediklerimi araştırın eğer yalan söylüyorsam benim dediğime ters 1 şey bakın 1 şey bulun ben parmağımı burada keseceğim diye

ayrıca bu işin profesyonelleri var bana inanmayacak olsanız bile çağırın benim buradaki hareketlerimden yalan söyleyip söylemediğimi zaten
anlarsınız diyor adam söylüyor yani

ve adamın dediği gibi hareketlerden yalan söyleyip söylemediğini de anlamak mümkün bu arada.

videoları izledin mi bilmiyorum ama izlemediysen izle
Yanlış anlıyorsunuz bu doğru olabilir yanlış ta bu mafya sonuçta yoksa gerçeklik payı vardır ama bunlar mı gerçek olan bu net değil.
Yoksa inanırım her trlü devlet-mafya ilişkisine bu var zaten ama bu dedikleri hakkında net bilgi veremem hocam . Ama doğru da olur çünkü olabilicek bir şey .

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Yanlış anlıyorsunuz bu doğru olabilir yanlış ta bu mafya sonuçta yoksa gerçeklik payı vardır ama bunlar mı gerçek olan bu net değil.
Yoksa inanırım her trlü devlet-mafya ilişkisine bu var zaten ama bu dedikleri hakkında net bilgi veremem hocam . Ama doğru da olur çünkü olabilicek bir şey .
öyle herkese zaten körü körüne inanmak yanlış olur da adam bilgili çevresi olanlar için benim dediğimi lütfen bi kontrol edin dediğine göre kendine aşırı güvendiğinden ben bunların gerçek olduğunu düşünüyorum
tabi yine demediği işine gelmeyen şeyler vardır gibime de geliyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
öyle herkese zaten körü körüne inanmak yanlış olur da adam bilgili çevresi olanlar için benim dediğimi lütfen bi kontrol edin dediğine göre kendine aşırı güvendiğinden ben bunların gerçek olduğunu düşünüyorum
tabi yine demediği işine gelmeyen şeyler vardır gibime de geliyor
Yani demek istediğim %100 doğru mu?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Yani demek istediğim %100 doğru mu?
şu an net değil sıra sıra her bir dediği oluyor zaten adam her bir video yaptıktan sonra karşı taraf açıklama yapıyor adamın dediğine çıkıyor
bakalım birilerinin kuyruğuna basıyor ses çıkmaya başlayınca %100 doğru olup olmadığını bizler de göreceğiz

yine de hal ve hareketlerden yola çıkarsak kanıt olmaksızın ben bu adamın kesinlikle ve kesinlikle doğru konuştuğuna eminim
en azından çocukları ve karısına yapılanlar yüzünden hissettiği sinir açık bir şekilde yüzünden okunuyordu

en azından benim görüşümce kimse ailesini bahane edip böyle yalanlar uydurmazdı yani ailesine olanlar ne kadar gerçekse dedikleri de o kadar gerçek

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şu an net değil sıra sıra her bir dediği oluyor zaten adam her bir video yaptıktan sonra karşı taraf açıklama yapıyor adamın dediğine çıkıyor
bakalım birilerinin kuyruğuna basıyor ses çıkmaya başlayınca %100 doğru olup olmadığını bizler de göreceğiz

yine de hal ve hareketlerden yola çıkarsak kanıt olmaksızın ben bu adamın kesinlikle ve kesinlikle doğru konuştuğuna eminim
en azından çocukları ve karısına yapılanlar yüzünden hissettiği sinir açık bir şekilde yüzünden okunuyordu

en azından benim görüşümce kimse ailesini bahane edip böyle yalanlar uydurmazdı yani ailesine olanlar ne kadar gerçekse dedikleri de o kadar gerçek
Bakalım ne olucak sonu.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
İktidarı desteklerken de izlemezdim bu adamı, şimdi de izlemiyorum. Dediğin gibi, geçmişte derin devletle bağı olmuş. Bazı istihbarat bilgilerine sahip. Bu bilgileri kullanarak, yabancı ülkelerin İstihbarat Teşkilatları tarafından korunmaya alınıp, maşa olarak kullanılıyor. Kişisel çıkarları için devleti satmaktan başka bir şey değil.

Hocam, evindeki aramanın videosunu yayınladı polis. Söylediklerinin yalan olduğu videoda ortaya çıkıyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
İktidarı desteklerken de izlemezdim bu adamı, şimdi de izlemiyorum. Dediğin gibi, geçmişte derin devletle bağı olmuş. Bazı istihbarat bilgilerine sahip. Bu bilgileri kullanarak, yabancı ülkelerin İstihbarat Teşkilatları tarafından korunmaya alınıp, maşa olarak kullanılıyor. Kişisel çıkarları için devleti satmaktan başka bir şey değil.

Hocam, evindeki aramanın videosunu yayınladı polis. Söylediklerinin yalan olduğu videoda ortaya çıkıyor.
video kaynağı alabilir miyim ?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
video kaynağı alabilir miyim ?
Sedat Peker'in eşi, evinde narkotik aradıklarını söylüyor. Polisler, patlayıcı madde aradıklarını dile getiriyor.

Sedat Peker, eşinin özel eşyalarını erkek polislerin aradığını söylüyor. Videoda gördüğün üzere, polisler "Orayı bayan polisler arar." diyerek cevap veriyor kadına.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sedat Peker'in eşi, evinde narkotik aradıklarını söylüyor. Polisler, patlayıcı madde aradıklarını dile getiriyor.

Sedat Peker, eşinin özel eşyalarını erkek polislerin aradığını söylüyor. Videoda gördüğün üzere, polisler "Orayı bayan polisler arar." diyerek cevap veriyor kadına.

doğrudur da hocam video sizce de fazla kırpılmamış mı ? konuyu fazla uzatma gereksinimi duymuyorum fanboyluğa döner sonra da yorumlarda benim buraya yazacağım cevaplar verilmiş bi yorumlarda dolanın isterseniz

Top Bottom