Neler Yeni

Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.
Bir dakika bakacağım, benim aklımda değiştiriliyor diye kalmış.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Pastadan payını alamadı yapılan sahtekarlık ları ortaya döküyor adam Süleyman soylu karısının iç çamaşırı na falan laf ediyor trt de galiba en iyisi böyle

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.
Özür dilerim haklıymışsın :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
silindi

Son düzenleme:

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Her hükümetin, her devletin pis işlerini yaptırdığı karanlık adamlar vardır. Bu adamlar bilmesi gerekenden fazlasını öğrenmişse ve onu çalıştıran hükümette bunu farkedip müdehale pozisyonuna geçmişse. Böyle şeyler yaşanır. Sorulması gereken, konu ne değil. Bunların konum itibari ile birbiriyle ne bağı var olmalıdır.
ii dedin kral

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
Eskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladı

VitoScaletta

80+ Gold
Eskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladı
tamam da o olaylar ne ve pekeri neden içeri almak istiyorlar

Top Bottom