Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Hayır değiştirebiliyor, konuyu düzenle seçeneğinden.Moderatör/Yönetici harici kimse değiştiremiyor.
Hayır değiştirebiliyor, konuyu düzenle seçeneğinden.Moderatör/Yönetici harici kimse değiştiremiyor.
Soylu iç işleri bakanı değil miKonunun iç donanımla ne alakası var?.d
Evet ama Süleyman Soylu donanım değil.Soylu iç işleri bakanı değil mi![]()
Cidden mi? Bunu bildiğim iyi oldu, sağ ol :dEvet ama Süleyman Soylu donanım değil.
Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.Hayır değiştirebiliyor, konuyu düzenle seçeneğinden.
Bir dakika bakacağım, benim aklımda değiştiriliyor diye kalmış.Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.
Özür dilerim haklıymışsınAma konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.
ii dedin kralHer hükümetin, her devletin pis işlerini yaptırdığı karanlık adamlar vardır. Bu adamlar bilmesi gerekenden fazlasını öğrenmişse ve onu çalıştıran hükümette bunu farkedip müdehale pozisyonuna geçmişse. Böyle şeyler yaşanır. Sorulması gereken, konu ne değil. Bunların konum itibari ile birbiriyle ne bağı var olmalıdır.
Eskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladıSiyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
Artı AKP'de Sedat Peker den 10 bin dolar her ay alan bir vekil var.Sanırım sülayman soylu mafya ile işbirliği içindeymiş şuan benim mafya ile alakam yok diyor sedat pekerde onu ifşaladı
tamam da o olaylar ne ve pekeri neden içeri almak istiyorlarEskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladı