Sedat Peker Süleyman Soylu Olayı Ne? Özetleyecek Var mı?

Hayır değiştirebiliyor, konuyu düzenle seçeneğinden.
Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.

Ama konunun kategorisini değiştiremiyor. Zaten o Alıntıladığım mesaj da "konu kategorisini yanlış açmışsın değiştir diyor" bende ona cevap olarak konu kategorisi sonradan değiştirilemiyor dedim.
Bir dakika bakacağım, benim aklımda değiştiriliyor diye kalmış.

Pastadan payını alamadı yapılan sahtekarlık ları ortaya döküyor adam Süleyman soylu karısının iç çamaşırı na falan laf ediyor trt de galiba en iyisi böyle

Özür dilerim haklıymışsın :D

silindi

Son düzenleme:
Her hükümetin, her devletin pis işlerini yaptırdığı karanlık adamlar vardır. Bu adamlar bilmesi gerekenden fazlasını öğrenmişse ve onu çalıştıran hükümette bunu farkedip müdehale pozisyonuna geçmişse. Böyle şeyler yaşanır. Sorulması gereken, konu ne değil. Bunların konum itibari ile birbiriyle ne bağı var olmalıdır.
ii dedin kral

Siyasetle gram ilgim alakam yok sadece sedat pekerin büyük bi mafya babası olduğunu biliyorum eskiden derin devlet işleriyle de alakası olduğunu biliyorum ama bir sürü video paylaşmış evine baskın yapmışlar falan hem videoların hepsini izleyecek hevesim yok çok sıkıyor hemde olayı anlamaya çalışıyorum olayı özetleyecek varmı detaylarıyla
Eskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladı

Eskiden Soylu ile Peker arasında güzel bir ilişki varmış hükümetin kara tarafı diyebiliriz sedat peker de payını alıyordu susuyordu hükümetin pekeri yakalama kararı çıktığı için de Sedat peker zamanında göz yumduğu olayları açıklamaya başladı
tamam da o olaylar ne ve pekeri neden içeri almak istiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri