Samaeldrazi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,540
5600X işlemcim var soğutucu almaya ne gerek var bilgisayardaki fanlar soğutmuyor mu diyor.Nasıl çözerim ben AIO alıcam ama galiba o custm soğutma olarak anlıyor
4.6 ghz çalışıyormuş otomatik o hızda çalıştıracağımDostum kule tipi ucuz bir soğutucu alsan yeterli olacaktır.
evet başka yokStok soğutucu mu var elinde ?
Bence de, sonra daha fazla masraf falan çıkar derse iyi olabilir.işlemcinin bozulup daha fazla
85 derecenin üstüne çıkması zararlı diyorum ama kasa fanalrı soğutmuyor mu diyor ve bilgisayar toplayan kimse sıvı soğutucu almıyor diyor savunması buÖncelik şu konuya atılan tüm mesajları okut . Ve ısının işlemciye zarar verdiğini ömrünü kısalttığını söyle daha fazla böyle giderse işlemcinin bozulup daha fazla masraf çıkaracağını söyle
Stok fan takılı iken Aida64 testi yap (6-7 dakika) , işlemci max kaç derece görüyor ona bak yüksek ihtimalle 90 üstü görecektir. Bu değerlerin yüksek olduğunu söyle , bu değerlerin uzun sürede işlemciye zarar verebileceğini söyle4.6 ghz çalışıyormuş otomatik o hızda çalıştıracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet başka yok
Babana bunun bir pazarlama hilesi olduğunu söyle . Eğer sıvı soğutma takarsa sistem zaten daha da pahalı olacak ucuz olması alınabilirliğini artırır ve bu sayede satar . Yoksa o adamlarda sıvı soğutma takar85 derecenin üstüne çıkması zararlı diyorum ama kasa fanalrı soğutmuyor mu diyor ve bilgisayar toplayan kimse sıvı soğutucu almıyor diyor savunması bu