Aklımda Tronsmart t6 mini var bütçeyi biraz esnetebilirim.
tronsmart bildiğim kadarıyla çinden aldığı ürünleri etiket basıp kutulayıp satıyo o ürünleri çok daha ucuza markasız halde bulrsunuzJbl de listemde ama ben dışarıda kullanacağım ses yüksekliği ve bass derinliği az kalıyor gördüğüm kadarıyla. Tronsmartında hiç incelemesi bilinirliği falan yok ondan korkuyorum.
Bir de o markayı hiç duymadımtronsmart bildiğim kadarıyla çinden aldığı ürünleri etiket basıp kutulayıp satıyo o ürünleri çok daha ucuza markasız halde bulrsunuz
Evet ama tronsmartın ı az çok biliyorum kalitesiz ürün çıkartacağını sanmıyorum bunun abisi t6 plus türkiyede baya populerdi acaba kardeşi üzermi?tronsmart bildiğim kadarıyla çinden aldığı ürünleri etiket basıp kutulayıp satıyo o ürünleri çok daha ucuza markasız halde bulrsunuz
tronsmartmıBir de o markayı hiç duymadım
Evettronsmartmı
ben çok gördüm rampage gamepower gibi çindeki yan sanayi ürnleri etiketleyip kutulayıp Türkiyede satıyor
Sizce alınır mı? amazondaki yorumları okuyunca parasını hakettiğini ama fazlasını sunmadığını yazmışlar genel olarak. Sizce almaya değermi?ben çok gördüm rampage gamepower gibi çindeki yan sanayi ürnleri etiketleyip kutulayıp Türkiyede satıyor
değer gibi ama ses kalitesini bilmem ban çok güvenilir gelmedi açıkçası ama bu fiyatta alınabilirSizce alınır mı? amazondaki yorumları okuyunca parasını hakettiğini ama fazlasını sunmadığını yazmışlar genel olarak. Sizce almaya değermi?
Peki jblin ses yüksekliği nasıldır acaba dışarda kullanmak için ses kalitesinden şüphem yok zatendeğer gibi ama ses kalitesini bilmem ban çok güvenilir gelmedi açıkçası ama bu fiyatta alınabilir
40mm sürücü olduğu yazıyor dışarda çok ses vereceğini sanmam jbl sıkıntı yaniPeki jblin ses yüksekliği nasıldır acaba dışarda kullanmak için ses kalitesinden şüphem yok zaten