Öneri Bluetooth hoparlör önerisi

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,635
Bütçe
200
Aklımda Tronsmart t6 mini var bütçeyi biraz esnetebilirim.

Jbl de listemde ama ben dışarıda kullanacağım ses yüksekliği ve bass derinliği az kalıyor gördüğüm kadarıyla. Tronsmartında hiç incelemesi bilinirliği falan yok ondan korkuyorum.
tronsmart bildiğim kadarıyla çinden aldığı ürünleri etiket basıp kutulayıp satıyo o ürünleri çok daha ucuza markasız halde bulrsunuz

tronsmart bildiğim kadarıyla çinden aldığı ürünleri etiket basıp kutulayıp satıyo o ürünleri çok daha ucuza markasız halde bulrsunuz
Evet ama tronsmartın ı az çok biliyorum kalitesiz ürün çıkartacağını sanmıyorum bunun abisi t6 plus türkiyede baya populerdi acaba kardeşi üzermi?

ben çok gördüm rampage gamepower gibi çindeki yan sanayi ürnleri etiketleyip kutulayıp Türkiyede satıyor
Sizce alınır mı? amazondaki yorumları okuyunca parasını hakettiğini ama fazlasını sunmadığını yazmışlar genel olarak. Sizce almaya değermi?

Sizce alınır mı? amazondaki yorumları okuyunca parasını hakettiğini ama fazlasını sunmadığını yazmışlar genel olarak. Sizce almaya değermi?
değer gibi ama ses kalitesini bilmem ban çok güvenilir gelmedi açıkçası ama bu fiyatta alınabilir

değer gibi ama ses kalitesini bilmem ban çok güvenilir gelmedi açıkçası ama bu fiyatta alınabilir
Peki jblin ses yüksekliği nasıldır acaba dışarda kullanmak için ses kalitesinden şüphem yok zaten

Peki jblin ses yüksekliği nasıldır acaba dışarda kullanmak için ses kalitesinden şüphem yok zaten
40mm sürücü olduğu yazıyor dışarda çok ses vereceğini sanmam jbl sıkıntı yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,307
Üyeler
187,657
Son üye
sem_oz
Geri