HOI 4 Oyun Verisine Erişim İznimiz Yok Hatası

Borucu

80+
Reaksiyon skoru
7
daha bugün hoi4 aldım ve oyun verisine erişim iznimiz yok hatası ile karşılaştım oyun da save alınmıyor!!

Ekran Görüntüsü (28).png
e

oyun korsan değil dlc'lerle birlikte aldım ve evet korsan oynadım daha önce launcher C: diskin de oyun E:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunu daha öncesinde korsan oynamış mıydın birde nerede kurulu oyun şuan
bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmediniz

Son düzenleme:
oyun korsan değil dlc'lerle birlikte aldım ve evet korsan oynadım daha önce launcher C: diskin de oyun E:

bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmediniz
daha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı :D

daha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı :D
oyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yok

haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürler

Son düzenleme:
oyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yok

haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürler
yardımcı olabildiğime sevindim knk hem c de hem e de var steamapps ben daha önce csgoyu e dekine kurduğumda yaşamıştım benzer bir hatayı, hoi4ü ilk alıp indridiğimde bend eçok uğraştıydım silmek için

Geri