HOI 4 Oyun Verisine Erişim İznimiz Yok Hatası

Borucu

80+
Reaksiyon skoru
7
daha bugün hoi4 aldım ve oyun verisine erişim iznimiz yok hatası ile karşılaştım oyun da save alınmıyor!!

Ekran Görüntüsü (28).png
e

oyun korsan değil dlc'lerle birlikte aldım ve evet korsan oynadım daha önce launcher C: diskin de oyun E:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunu daha öncesinde korsan oynamış mıydın birde nerede kurulu oyun şuan
bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmediniz

Son düzenleme:
oyun korsan değil dlc'lerle birlikte aldım ve evet korsan oynadım daha önce launcher C: diskin de oyun E:

bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmediniz
daha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı :D

daha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı :D
oyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yok

haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürler

Son düzenleme:
oyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yok

haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürler
yardımcı olabildiğime sevindim knk hem c de hem e de var steamapps ben daha önce csgoyu e dekine kurduğumda yaşamıştım benzer bir hatayı, hoi4ü ilk alıp indridiğimde bend eçok uğraştıydım silmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,466
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri