oyunu daha öncesinde korsan oynamış mıydın birde nerede kurulu oyun şuandaha bugün hoi4 aldım ve oyun verisine erişim iznimiz yok hatası ile karşılaştım oyun da save alınmıyor!!
Alıntıyı görüntülee
bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmedinizoyunu daha öncesinde korsan oynamış mıydın birde nerede kurulu oyun şuan
daha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadıoyun korsan değil dlc'lerle birlikte aldım ve evet korsan oynadım daha önce launcher C: diskin de oyun E:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir çözüm varmı sanarım yazdığımı görmediniz
oyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yokdaha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı![]()
haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürlerdaha önceki indirdiğin dosyaların silindiğine emin ol ben satın aldıktan sonra modlarla oynıyamıyordum meğerse birkaç dosyayı silmemişim ardından c deki steamappsye kurmayı dene oyunu tekrardan daha önce csgoyu e ye kurduğumda benzer bir hata alıyordum sende de aynı sorun olmuş olabilir ve evet forum bildirim atmadı![]()
yardımcı olabildiğime sevindim knk hem c de hem e de var steamapps ben daha önce csgoyu e dekine kurduğumda yaşamıştım benzer bir hatayı, hoi4ü ilk alıp indridiğimde bend eçok uğraştıydım silmek içinoyun zaten steamapps e kurulu artakalan dosyaları pek anlayamadım oyunu silip oyunla alakalı ne varsa tekrardan onu da silip oyunumu yükleyeceğim bu dosyalar nerede olabilir çünkü belgelerdeki ve d klasöründeki dosyaları sildiğime emindim ve hayla eminim steamapps dışında hoi4 dosyası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklıymışsın windowsapps da dosya varmış silemk uğraştırdı ama oldu teşekkürler