R5 3500X+RX 5600 XT Sistemde CSGO ve Valorant Oyunlarında Düşük FPS Alıyorum

Arama kısmına msconfig yaz.Önyüklemeye tıkla ardından gelişmiş seçeneklere gir.İşlemci sayısını en yükseğe çek ve uygula.Ondan sonra oyundan çoklu cpu kullanımını aç.

Arama kısmına msconfig yaz.Önyüklemeye tıkla ardından gelişmiş seçeneklere gir.İşlemci sayısını en yükseğe çek ve uygula.Ondan sonra oyundan çoklu cpu kullanımını aç
Arama kısmına msconfig yaz.Önyüklemeye tıkla ardından gelişmiş seçeneklere gir.İşlemci sayısını en yükseğe çek ve uygula.Ondan sonra oyundan çoklu cpu kullanımını aç.
yaptim ama arkadasa sordum sende nasil diye ondada 1 anlayamiyorum nie böyle ya

En yükseğe çektiniz mi?

çok basit bir işlem ama fps_max 0 komudunu yazdınız mı?

bu olayı thread sayısına göre mi çekirdeğe göre mi yapmalı? benim işlemcim 6 çekirdek 12 thread 12 yaptım simdi bi sıkıntı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

grafikler ve çözünürlük nedir?

bu olayı thread sayısına göre mi çekirdeğe göre mi yapmalı? benim işlemcim 6 çekirdek 12 thread 12 yaptım simdi bi sıkıntı olur mu?

grafikler ve çözünürlük nedir?
düşükde hepsi

Benimki de 6 çekirdek ama 12 yaptım.En yükseğe çekmek daha iyi diye biliyorum.

Geri