Çözüldü✓ Linux'a nasıl Windows yüklerim

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,708
Linux nasıl Windows yüklerim yardımcı olur musunuz ? usb var ama yükleme ekranı gelmiyor, ubuntu usbsini takınca ubuntu yükleme geliyor ama windows yükleme yeri gelmiyor ve pc açılıyor nasıl format atarım acil

Kullandığım Linux : Ubuntu 20.04
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @Sude'

@55superx

Başka bir pc de rufus ile windows usb si hazırlayın. (gpt için uefi seçin. Geri kalan ayarlar varsayılan ayarlardır.)
F2 ile girilen ekranda secure boot özelliğini disable yapın.
Boot sequence kısmından ubuntu'nun karşısındaki tik'i kaldırın
Ayarları kaydedip çıkın. PC yeniden başlarken F12 ile girilen ekrandan USB seçerek boot edin.

Sorunu Doğru Anladım Değil mi Bilgisarınız'da Ubuntu Kurulu. Windows Yapmaya Çalışıyorsunuz?

Uefi Biosunuz Varsa Uefi SEÇİN!!

Başka bir pc de rufus ile windows usb si hazırlayın. (gpt için uefi seçin. Geri kalan ayarlar varsayılan ayarlardır.)
F2 ile girilen ekranda secure boot özelliğini disable yapın.
Boot sequence kısmından ubuntu'nun karşısındaki tik'i kaldırın
Ayarları kaydedip çıkın. PC yeniden başlarken F12 ile girilen ekrandan USB seçerek boot edin.

Sorunu Doğru Anladım Değil mi Bilgisarınız'da Ubuntu Kurulu. Windows Yapmaya Çalışıyorsunuz?
Evet ama F2 derken anlamadım, ve F12 dediğiniz şey BİOS sanırım.

Başka pcden yapamam zaten sorun o, pc çökmüştü telefondan linux yükledim usbye format attım şimdide windowsa yüklemeye çalışıyorum.

Evet ama F2 derken anlamadım, ve F12 dediğiniz şey BİOS sanırım.

Başka pcden yapamam zaten sorun o, pc çökmüştü telefondan linux yükledim usbye format attım şimdide windowsa yüklemeye çalışıyorum.
Usb'ye Windows Kurmadan Hiçbir Şey Yapamazsınız Maalesef.
F2 Bilgisayarı Yeniden Başlattığınızda F2 ye basın ve dediklerimi yapın.
Ardından Tekrar başlatıp F12'ye basın ve dediklerimi Uygulayın.
Fakat Dediğim Gibi Usb'de isodan çıkarılmış bir windows yok ise hiçbir şekilde olmaz diye biliyorum.

Usb'ye Windows Kurmadan Hiçbir Şey Yapamazsınız Maalesef.
F2 Bilgisayarı Yeniden Başlattığınızda F2 ye basın ve dediklerimi yapın.
Ardından Tekrar başlatıp F12'ye basın ve dediklerimi Uygulayın.
Fakat Dediğim Gibi Usb'de isodan çıkarılmış bir windows yok ise hiçbir şekilde olmaz diye biliyorum.
USBde windows var zaten ama rufus kullanmadım

Aga okadar . değilim o.O2 ubuntunun diskler isimli programından yapılıyor oradan imajı seç dedim setuplu metuplu doğru attı
Tamam o zaman yazdırmayı atlayıp Dediğim F2 Muhabbetine Geçin.
Önce Bi Ayarlarınızı Bir Yere Yazın Olmazsa Filan Gelip Bana Sövmeyin :D

tamam o.O2

Hocam F2 bastım ama o dediğiniz seçenek felan yok kendi kendine kodlar bişiler yazdı geçti vs. vs. açıldı, microsoft sitesinden baktım linuxu silmek lazımmış ama nasıl silicem bilmiyorum onu söyler misiniz ?

Son düzenleme:
tamam o.O2

Hocam F2 bastım ama o dediğiniz seçenek felan yok kendi kendine kodlar bişiler yazdı geçti vs. vs. açıldı, microsoft sitesinden baktım linuxu silmek lazımmış ama nasıl silicem bilmiyorum onu söyler misiniz ?
Onu Bende Bilmiyorum maalesef.
Yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

Onu Bende Bilmiyorum maalesef.
Yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
Hocam sude' dışında linux hakında bilgi sahibi kişi tanımıyorum konuda hemen fışş diye aşağı iniyor siz etiketler misiniz tanıdığınız birini (linux hakkında bilgisi olan)

Hocam sude' dışında linux hakında bilgi sahibi kişi tanımıyorum konuda hemen fışş diye aşağı iniyor siz etiketler misiniz tanıdığınız birini (linux hakkında bilgisi olan)
Hocam Hiç Tanıdığım Yok Forumda :(

@Sude' Bakar heralde ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,617
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri