mertbuilding
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
Bütün gün forumdaydım. 1 2 saat dinleneyim dedim yeniden stoklara gelmiş gerçekten aklımı yitircem.Arkadaşlar stok ara sıra geliyor, takipte kalın.
Bütün gün forumdaydım. 1 2 saat dinleneyim dedim yeniden stoklara gelmiş gerçekten aklımı yitircem.Arkadaşlar stok ara sıra geliyor, takipte kalın.
gerçekten bu durum bende de söz konusu, 12 den 4 e kadar bakamadım tam 3.30 gibi gelmiş şu an telefondan sürekli yeni sekme açıp açıp bakıyorumBütün gün forumdaydım. 1 2 saat dinleneyim dedim yeniden stoklara gelmiş gerçekten aklımı yitircem.
Bütün gün forumdaydım. 1 2 saat dinleneyim dedim yeniden stoklara gelmiş gerçekten aklımı yitircem.
Pes etmeyin. Bakmamazlık yapmayın. Her an bir daha stok yenilenebiliyor.gerçekten bu durum bende de söz konusu, 12 den 4 e kadar bakamadım tam 3.30 gibi gelmiş şu an telefondan sürekli yeni sekme açıp açıp bakıyorum
Dün stok geldi dediler yetişemedim sonrasında full f5 attım baktım geleceği yok akşamında stok eklemişler bu benim icin nasibimde olmadığının bir gostergesi ben saldım artık alabilecek olursa şimdiden hayırlı olsunPes etmeyin. Bakmamazlık yapmayın. Her an bir daha stok yenilenebiliyor.
dün akşam da mı geldi stok allahım beni al bir şey yapDün stok geldi dediler yetişemedim sonrasında full f5 attım baktım geleceği yok akşamında stok eklemişler bu benim icin nasibimde olmadığının bir gostergesi ben saldım artık alabilecek olursa şimdiden hayırlı olsun
Pes etmeyin. Bakmamazlık yapmayın. Her an bir daha stok yenilenebiliyor.
Kanks bugün geldi mi anlamadım geldiyse hemen alayımNasıl oluyo yaa git gel almicam ama alacakların aklı bulanık?
Gelmiş mi stokBütün gün forumdaydım. 1 2 saat dinleneyim dedim yeniden stoklara gelmiş gerçekten aklımı yitircem.
Ben takip etmiyorum foruma ara sıra giriyorum gördüm sadeceKanks bugün geldi mi anlamadım geldiyse hemen alayım
Ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben dün öğlen bir defalık stoğa eklediler sandım yazdıklarına göre dün akşam ve bugün yine eklenmiş. Bütün gün f5 atarım artık alabilmek için.acaba stok ne zaman gelir sürekli f5 atmama rağmen yakalayamadım
Bunu kimse bilmiyor.acaba stok ne zaman gelir sürekli f5 atmama rağmen yakalayamadım
Senle konuştuktan sonra hep f5 attım ama yakalayamadımNe zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ben dün öğlen bir defalık stoğa eklediler sandım yazdıklarına göre dün akşam ve bugün yine eklenmiş. Bütün gün f5 atarım artık alabilmek için.