İşlemci sıcaklığı 99-102 derece arasında

CbasriE

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar. 12 yıllık bilgisayarımın düne kadar böyle bir sıkıntısı yoktu. Dün kardeşim içini temizlemek için youtube'den videolar izleyip işlemci fanını sökmüş. Geri birleştirdiğimiz zaman bilgisayarın işlemcisi adeta alev atmaya başladı. 99-102 derece arasında gezmeye başladı. Modlu bios update attım ama yine de fayda etmedi. Nedenini bilen ve çözümünü bilen yardım edebilir mi ?

Ekler

• resim_2021-05-25_195500.png
    resim_2021-05-25_195500.png
    13 KB · Hit: 39
Merhaba arkadaşlar. 12 yıllık bilgisayarımın düne kadar böyle bir sıkıntısı yoktu. Dün kardeşim içini temizlemek için youtube'den videolar izleyip işlemci fanını sökmüş. Geri birleştirdiğimiz zaman bilgisayarın işlemcisi adeta alev atmaya başladı. 99-102 derece arasında gezmeye başladı. Modlu bios update attım ama yine de fayda etmedi. Nedenini bilen ve çözümünü bilen yardım edebilir mi ?
öncelikle işlemci fanını taktığınızdan emin olsun sonra da termal macun sürdüğünüzden emin olun yani termal macunu tam temizlememiş ya da sürmeyi unutmuş da olabilirsiniz
ve eğer hala olmaz ise https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-m200-combo-fiyati,683224885.html bunu alabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/xigmate...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc bir de bu şekilde bir termal macun alabilirsiniz.

Söylediklerinden yola çıkarak ya macun kurumuş veya siz sürmemişsiniz, diyelim macun dayanmış ve hala işlevsel o zaman da soğutucuyu muhtemelen oturtamadınız.

Macunu yenile bende cuma günü işlemci fanını değiştirdim macunu az mı sürdüm macun mu kalitesizdi bilemiyom artık Arctic MX-4
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic Mx 4 aldım sürecem birazdan

Macunu yenile bende cuma günü işlemci fanını değiştirdim macunu az mı sürdüm macun mu kalitesizdi bilemiyom artık Arctic MX-4
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic Mx 4 aldım sürecem birazdan
Kardeşim olucak ***** yüzünden YouTube'daki her videoyu izledim. Şuan elimde macun yok. Alana kadar idareten pütürsüz diş macunu kullandım şuan 50-60 derece arasına düştü. Kardeşim hem macun değiştirmeden takmış hem de oturtamamış fanı yerine..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri