- Reaksiyon skoru
- 463
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna şükürklavyeyi iyi ki almışım. eski haline göre çok hava katmış. beyaz başkadır. beyaz candır. keşke ekran kartım da beyaz olsaydı.
Alıntıyı görüntüle
Buna şükürklavyeyi iyi ki almışım. eski haline göre çok hava katmış. beyaz başkadır. beyaz candır. keşke ekran kartım da beyaz olsaydı.
Alıntıyı görüntüle
Klavye'nin markasını bilen var mı ?dağınıklık için özür dilerimAlıntıyı görüntüle
Hocam yeni fotoğrafı var mı?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa haftaya değişiyor corsair 5000x olucak sıvı soğutucu ise h150i elite capellix 360mm
Oturup hayran kalmalık valla harcadın biraz ama deymiş sanki en azından geriye dönüp baktığında bende de bu var diyebileceğin bir setup olmuş maşallah
O neeeeŞöyle bıraktım...
Çok teşekkür ederim dostumOturup hayran kalmalık valla harcadın biraz ama deymiş sanki en azından geriye dönüp baktığında bende de bu var diyebileceğin bir setup olmuş maşallah
Reis bende yaza yapıcam ama 1660S veya 2060lısını (bu arada mousepadin nedir?)Çok teşekkür ederim dostum![]()
Mousepad Corsair MM800 Rgb Polaris dostumReis bende yaza yapıcam ama 1660S veya 2060lısını (bu arada mousepadin nedir?)
800 TL imişMousepad Corsair MM800 Rgb Polaris dostum![]()
Gözüm kaldı bir ekipmanına zarar gelirse bendendir gerçekten çok hoş duruyor asgjmsaŞöyle bıraktım...