Aga 3 monitör fetişim var herhalde niye bu kadar güzel duruyo lan asjmökhöagmhöas. Böyle bir oda ve pc herkese nasip inş dicem de 3090 varmış...Buyrun hocam. Benim setup
Kendiminkini atmaya gelmiştim bunu görünce utanıp vazgeçtim.Buyrun hocam. Benim setup
EyvallahAga 3 monitör fetişim var herhalde niye bu kadar güzel duruyo lan asjmökhöagmhöas. Böyle bir oda ve pc herkese nasip inş dicem de 3090 varmış...
Kulaklığından ne kadar memnunsun ? Fiyatını hak ediyor mu ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa haftaya değişiyor corsair 5000x olucak sıvı soğutucu ise h150i elite capellix 360mm
Hocam 5950x var.Aga 3 monitör fetişim var herhalde niye bu kadar güzel duruyo lan asjmökhöagmhöas. Böyle bir oda ve pc herkese nasip inş dicem de 3090 varmış...
Derince bı WoW çektim görünce
Evet kesinlikle hak ediyor dostum diğer oyuncu kulaklıkları gibi kaba saba durmuyor estetik bir yapıya sahip malzeme kalitesi zaten 10 numara ve özellikle mikrofonu zaten rakipsiz yayıncı seviyesinde.Kulaklığından ne kadar memnunsun ? Fiyatını hak ediyor mu ?
Ses kalitesi ne alemde ? Oyunlardaki sesi nasıl ? ekstra olarak dışarıda da kullanabiliyor musun ?Evet kesinlikle hak ediyor dostum diğer oyuncu kulaklıkları gibi kaba saba durmuyor estetik bir yapıya sahip malzeme kalitesi zaten 10 numara ve özellikle mikrofonu zaten rakipsiz yayıncı seviyesinde.
Daha iyisi senin olsun kardeşim...Gözüm kaldı bir ekipmanına zarar gelirse bendendir gerçekten çok hoş duruyor asgjmsa
Aaa sen sen sen setup savaşlarındaki değil misin??