az önce bi kaldırdım da çok ağır değil gibi en azından beklediğimden hafif çıktı diyimArkadaşlar setuplarınıza bakarken 27 inç monitör ve üzeri kullanan arkadaşlara sorum olucaktı arkadaşlar monitörleriniz ağar mı?
kanka kusura bakma da o monitorü görünce patlattım kahkahayı fsdkalşasdkfaşsifklaşsdIntel Pentium Gold G5420 3.80 GHZ
INNO3D GEFORCE GTX 1050 Ti TWIN X2
MSI H310M PRO VDH PLUS
8GB 2400 MHZ RAM
KINGSTON A400 240 GB SSD
Alıntıyı görüntüle
reis sende para var 2 saat çalışıp daha renkli bi ekran kartı alsanaBuyrun hocam. Benim setup
Benim monitörüm beklediğimden ağır baya hayret ettim 49 inç tv bu kadar ağır değil sanırım monitör hacim olarak küçük olduğu için daha ağır hissettiriyor kendiniaz önce bi kaldırdım da çok ağır değil gibi en azından beklediğimden hafif çıktı diyim
32 inç monitrüm var ayağıyla beraber ağırlığı 10kgye yakınArkadaşlar setuplarınıza bakarken 27 inç monitör ve üzeri kullanan arkadaşlara sorum olucaktı arkadaşlar monitörleriniz ağar mı?
O masada şuanda 20 kilo ağırlık var herhaldeÖzellikler:
İmzamda var
Not: Şuan kasamda 2060 Super var ve elimde 3070 var yakın zamanda kasa değiştirip 3070i kasama takıcağım.
Ekipmanlar:
Asus TUF K3 Ra05 Brown Switch
Asus ROG Gladius II Wireless
MSI Optix MAG321CQR (144Hz 1440p 32 inç)
Gamepower GP700RGB
Asus TUF H3 Gun Metal
Trust GXT232
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 inç monitrüm var ayağıyla beraber ağırlığı 10kgye yakın![]()
Şerit led gözünü yormuyormu sana doğru bakıyor.Özellikler:
İmzamda var
Not: Şuan kasamda 2060 Super var ve elimde 3070 var yakın zamanda kasa değiştirip 3070i kasama takıcağım.
Ekipmanlar:
Asus TUF K3 Ra05 Brown Switch
Asus ROG Gladius II Wireless
MSI Optix MAG321CQR (144Hz 1440p 32 inç)
Gamepower GP700RGB
Asus TUF H3 Gun Metal
Trust GXT232
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 inç monitrüm var ayağıyla beraber ağırlığı 10kgye yakın![]()
monitör bana vuran kısmın çoğunu engelliyor ve ayrıca ışık engelleyici gözlüklerim var oyun oynarken vs odaklanmama yardımcı oluyor ve gözümü rahatsız eden ışıkları engelliyorŞerit led gözünü yormuyormu sana doğru bakıyor.
20dende fazlaO masada şuanda 20 kilo ağırlık var herhalde![]()