Öneri ⚔️Witcher 3 Alınır mı?

17 TL var hesapta.
Hesapta ise alaınır hocam bende var açık düyada geziniyorum ama eğlenceli yani alınır.
Eğer paranızı dönüştürebilirseniz 23 TL Epic'te AC : Odyssey.
Kızgınım Forza yüzünden Steam'a.

Hesapta ise alaınır hocam bende var açık düyada geziniyorum ama eğlenceli yani alınır.
Eğer paranızı dönüştürebilirseniz 23 TL Epic'te AC : Odyssey.
Kızgınım Forza yüzünden Steam'a.
Teşekkürler, biraz daha araştırıp karar verecem hocam.
Önerileriniz için teşekkürler.

Bu oyunu zamaninda aldim. Girdim biraz oynadim sonra biryerde oyun sıkışıyor menuden hic bir sekilde cikamadim. Alt f4 yaptim. Birdaha girdim ayni yere geldim yine ayni. Butun tuslara bastim elimde iksir yok diye gecemedim sanirim. Sinirlendim sildim oyunu gicik oldum birdaha yuklemedim 😂

Düşünmeden alın hocam çok ciddi söylüyorum, bende alırken neden bu youn bu kadar övülüyor diye aldım,
kendimi bi anda överken buldum 15 tl ye böyle bir deneyim :love::love::love:
bu arada alabilirseniz kesinlikle goty edition u alın.

Dostlar biliyorum fiyatına kesinlikle değecek fakat bir fikir almak istedim.
Önceden bu oyunu hiç oynamadım, oynayan kişilerden bir fikir almak istiyorum.

Assasin Creed Unity oynadım, ona benzer tarzda bir oyun mu, bilgilendirirseniz veya oynayan kişileri etiketlerseniz sevinirim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır Alınmazmı Ama GOY Al eğer benim gibiysen 660 saat oynarsın ve şu anda haylen daha bunu yazarken oyunu oynamaya devam ediyorum :D Witcher 3 övmem lazım ama kendimi tutuyorum yoksa oyunu oynayamıycam yazmaktan :P

Alınır Alınmazmı Ama GOY Al eğer benim gibiysen 660 saat oynarsın ve şu anda haylen daha bunu yazarken oyunu oynamaya devam ediyorum :D Witcher 3 övmem lazım ama kendimi tutuyorum yoksa oyunu oynayamıycam yazmaktan :p
660 saat oynayacağımı sanmıyorum, aşırı oyun oynayan biri değilim zaten :D

Arkadaşlar aldım bakalım, umarım severim oyunu :)

1622218899338.png

Artık @keremcnsz24 öğretir bir ara oyunu :D

bana bu oyunda uzun saçlı RTE'nin olduğunu kimse söylememişti 🧐

1622219163478.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye