HÜSEYİNALİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
İnternetten yükle hoparlörün adı neyse yaz çıkarbu şekilde diyorAlıntıyı görüntüle
İnternetten yükle hoparlörün adı neyse yaz çıkarbu şekilde diyorAlıntıyı görüntüle
tm başlatıp geliyorumwin + r msconfig yaz hizmetlerin hepsini aç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
win +r yap oraya msconfig yaz ordanda hizmetlere bas ve hepsini etkinleşti hizmetleri etkinleştirdikten sonra yeniden başlat
olmadıtm başlatıp geliyorum
Sıkıntı driverlarda zaten driver bulnamadı hatası vermiş driver silinmiş yenisini yüklemen lazımtm başlatıp geliyorum
olmadı
ders çalışamıyorum o yüzden yoksa sorun değil
olmadıİnternetten yükle hoparlörün adı neyse yaz çıkar
yüklüyorum da nereye atıcam bide mümkünse bana driver linkini atarmısınSıkıntı driverlarda zaten driver bulnamadı hatası vermiş driver silinmiş yenisini yüklemen lazım
olmadı
yüklüyorum da nereye atıcam bide mümkünse bana driver linkini atarmısın
eyw deneyip gelicem
eyw deneyip gelicem
Benimki driverla düzelmiitieyw deneyip gelicem
olmadı
lan ne olmuş olabilir
çıldırıcam ya
Driverda sorun olabilirbilgisayarın sesi açılmıyor çarpı işareti var herşeyi denedim olması ! yardım edermisiniz
denedim ama olmadıDriverda sorun olabilir
Kulaklık falan varsa takmayı deneyin belki çalışırpeki bir şey söylicem uygulama kednimi attı dosyaları yoksa sen mi attın elle
denedim ama olmadı
kulaklıklada denendim hoparlörlede denedimKulaklık falan varsa takmayı deneyin belki çalışır
bunu yaparken sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğini seçerek deneAygıt yöneticisinden ses aygıtlarına gel hoparlör (ismi neyse değişik bir isim yazıyordur) sağ tıkla güncelle de driveri bilgisayarımda ara de çıkan driverlerden birini seç yükle de çözülür
karmaşık olduysa özür dilerim ben böyle çözdüm o sorunu