Xiaomi Piston Basic Edition kulaklık alınır mı ?

1 veya 2 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum valla ben bir sıkıntısını görmedim bütçeyi arttırabilirsen güzel baya(çiçeksepetini öylesine koydum daha güvenilir biryerden almanı öneririrm)

1 veya 2 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum valla ben bir sıkıntısını görmedim bütçeyi arttırabilirsen güzel baya(çiçeksepetini öylesine koydum daha güvenilir biryerden almanı öneririrm)
reis konuyu okusan keşke bütçem 50 tl ve trendyoldan olmak zorunda

Bu kulaklıktan daha başarılı kulaklıklar var bluetooth alanında.
Bu arada pistonu kullanma deneyimim oldu, kullanıma göre uzun ömürlüde oluyor kısa ömürlüde, bana 1 yıl dayanmıştı.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Bu arada pistonu kullanma deneyimim oldu, kullanıma göre uzun ömürlüde oluyor kısa ömürlüde, bana 1 yıl dayanmıştı.
günlük kullanıcam belki 5-6 saat civarı o zaman bozulmaz heralde

bilmiyorum çok kullanmıyorum bluetooth kulaklık hediye gelmişti bu ama kullanımıma göre gayet güzeldi

gayet güzel bir kulaklık diye biliyorum ama etrafta çakmaları dolu xiaominin resmi dispiratörlerinden veya da el den al bir tane teknoloji magazasından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,001
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri