Takma kafana hiçbir şeyi. Öyle çok daha mutlu olursun. Umursama hiçbir şeyi. (Kendin hariç)Aşırı alıngan biriyim genel olarak her şeyi üstüne alınıyorum ve üzülüyorum bu sorunu yaşayan biri varsa veya nasıl çözüceğimi önerebilecek biri
Dinleme o zamanYa çok deniyorum da tek müziğe bakıyor aklıma getirmem
Her alındığında kafanın içinde alınmaman gerektiğini aklına getir düzelecek.Ya çok deniyorum da tek müziğe bakıyor aklıma getirmem
Psikoloğa gidebilirsin hocamAşırı alıngan biriyim genel olarak her şeyi üstüne alınıyorum ve üzülüyorum bu sorunu yaşayan biri varsa veya nasıl çözüceğimi önerebilecek biri
Bazı insanlar geç olgunlaşabiliyor. İleride düzelicektir kendiliğinden takmayın kafanıza mutlu olmayı deneyin16
Deniycem bunu![]()
Hehe zamanında ben de böyleydim, alıngan değildim ama her şeyi çok kafaya takıyordum. Bir gün kafaya aşırı takmışım sanırım beynimin o kısmı resmen yandı kül oldu. O günden beri hiçbir şeyi gram takmıyorum belki sende de öyle olabilir, aşırı yüklenme sorunu çözer he?Aşırı alıngan biriyim genel olarak her şeyi üstüne alınıyorum ve üzülüyorum bu sorunu yaşayan biri varsa veya nasıl çözüceğimi önerebilecek biri