Selman Karaa
80+ Gold
- Katılım
- 6 Mart 2021
- Mesajlar
- 7,358
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Dediğin mantıklı ama mod sayısı çok az.
Mod sayısı yeterli. Ama aktif bulunan kişi sayısı az.Dediğin mantıklı ama mod sayısı çok az.
Tamam ama +1 yazmak kötü bir şey değil sadece fikrini söylüyor ayrıca 5 tane +1 yazsa ne olacak ki ben mesela nerdeyse 3K mesaj yazdım ama 5 kere +1 falan kullanmışımdır.O zaman ''beğen'' butonu neden var?
Senin için demiyor zaten. Bunu mesaj kasmak için yapanlar var. Beğeni butonunun sebebi +1 olayını kaldırmak.Tamam ama +1 yazmak kötü bir şey değil sadece fikrini söylüyor ayrıca 5 tane +1 yazsa ne olacak ki ben mesela nerdeyse 3K mesaj yazdım ama 5 kere +1 falan kullanmışımdır.
+1 yazınca konu sahibine yardımcı olmuş olmuyorsun yeni bir fikir belirtmiş olmuyorsun, sadece cevapların aşağı kaymasını sağlamış oluyorsun.Tamam ama +1 yazmak kötü bir şey değil sadece fikrini söylüyor ayrıca 5 tane +1 yazsa ne olacak ki ben mesela nerdeyse 3K mesaj yazdım ama 5 kere +1 falan kullanmışımdır.
Tamam.Senin için demiyor zaten. Bunu mesaj kasmak için yapanlar var. Beğeni butonunun sebebi +1 olayını kaldırmak.
Tamam aldım kızgınımı rahatladın mı mutlu oldun mu?+1 yazınca konu sahibine yardımcı olmuş olmuyorsun yeni bir fikir belirtmiş olmuyorsun, sadece cevapların aşağı kaymasını sağlamış oluyorsun.
Aktif olmadıktan sonra anlamı kalmıyor. Ya daha fazla mod alınmalı. Böylelikle aktiflik de arttırılır. Mod alınmak istenmiyorsa, modlar aktiflik sürelerini arttıracak.Mod sayısı yeterli. Ama aktif bulunan kişi sayısı az.
Evet ya referansımın silinmesini istedim hala silinecek 26'sından beri bekliyorum.Bana yapıyorlar. Tabi genelde yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir konuda haklısın işte. Son günlerde hiç aktif değiller modlar.
Bu tür konular genelde kilitlenebiliyor moderatör açıklama yaptıktan sonra.Neden?
Bu kadar basit. Bravo.Aktif olmadıktan sonra anlamı kalmıyor. Ya daha fazla mod alınmalı. Böylelikle aktiflik de arttırılır. Mod alınmak istenmiyorsa, modlar aktiflik sürelerini arttıracak.