Boş Mesajlara Uyarı Sistemi Gelsin!

O zaman ''beğen'' butonu neden var?
Tamam ama +1 yazmak kötü bir şey değil sadece fikrini söylüyor ayrıca 5 tane +1 yazsa ne olacak ki ben mesela nerdeyse 3K mesaj yazdım ama 5 kere +1 falan kullanmışımdır.

Tamam ama +1 yazmak kötü bir şey değil sadece fikrini söylüyor ayrıca 5 tane +1 yazsa ne olacak ki ben mesela nerdeyse 3K mesaj yazdım ama 5 kere +1 falan kullanmışımdır.
Senin için demiyor zaten. Bunu mesaj kasmak için yapanlar var. Beğeni butonunun sebebi +1 olayını kaldırmak.

+1 yazınca konu sahibine yardımcı olmuş olmuyorsun yeni bir fikir belirtmiş olmuyorsun, sadece cevapların aşağı kaymasını sağlamış oluyorsun.

Senin için demiyor zaten. Bunu mesaj kasmak için yapanlar var. Beğeni butonunun sebebi +1 olayını kaldırmak.
Tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+1 yazınca konu sahibine yardımcı olmuş olmuyorsun yeni bir fikir belirtmiş olmuyorsun, sadece cevapların aşağı kaymasını sağlamış oluyorsun.
Tamam aldım kızgınımı rahatladın mı mutlu oldun mu?

Mod sayısı yeterli. Ama aktif bulunan kişi sayısı az.
Aktif olmadıktan sonra anlamı kalmıyor. Ya daha fazla mod alınmalı. Böylelikle aktiflik de arttırılır. Mod alınmak istenmiyorsa, modlar aktiflik sürelerini arttıracak.

Bana yapıyorlar. Tabi genelde yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir konuda haklısın işte. Son günlerde hiç aktif değiller modlar.
Evet ya referansımın silinmesini istedim hala silinecek 26'sından beri bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri