GTX 1650 Super FurMark testi sizce nasıl ?

Asahan

80+
Reaksiyon skoru
1
Geçen haftalarda fps düşüklüğümle alakalı başvurdum foruma, ama yardımcı olan çıkmadı, https://donanimarsivi.com/forum/kon...uper-cok-ani-fps-duesuesue.36785/#post-315617
burdan bakabilirsiniz.
Ben de buna mukabil FurMark testi yaptım durum bu şekilde bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum. Fps: 25, (Min: 21, Max:26, Ortalama: 24)
sc.gif

Geçen haftalarda fps düşüklüğümle alakalı başvurdum foruma, ama yardımcı olan çıkmadı, https://donanimarsivi.com/forum/kon...uper-cok-ani-fps-duesuesue.36785/#post-315617
burdan bakabilirsiniz.
Ben de buna mukabil FurMark testi yaptım durum bu şekilde bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum. Fps: 25, (Min: 21, Max:26, Ortalama: 24)
Alıntıyı görüntüle
O GPU için sıcaklık aşırı fazla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Preset 1080p seçeneğini seçin test bitsin foto at.

Sebebi nedir ne yapabilirim sizce, fps düşüklüğü de var :/

test bitimine az kaldı atacağım foto

O GPU için sıcaklık aşırı fazla.

Preset 1080p seçeneğini seçin test bitsin foto at.

furmark 1080 sonuç.webp

Ekran kartı "Asus Phoenix 1650 S" modeli, kasam "GamePower Aether" modeli
Kasanın hava akışı pek iyi değil ayrıca ekran kartınız tek fanlı ama gene de çok fazla bu ısı. Cam açık test eder misin?

Kasanın hava akışı pek iyi değil ayrıca ekran kartınız tek fanlı ama gene de çok fazla bu ısı. Cam açık test eder misin?
Cam açık test sonucum
cam açık 1080.webp

son test.webp

Tekrar test ettim bu sefer durum bu

Son düzenleme:
Bende FurMark programını yükledim ama bende çıkan ekran ile senin ekran farklı. Ayrıca test et dediğimde farklı bir şekilde test yapıyor. Sen nasıl test yapıyorsun?
1590110591621.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri