S20 Eğer 700 daha katarsan S20 Plusarkadaşlar kamerası iyi olup andorid 12 alıcak bir telefon önerin acil yelefonum bozuldu![]()
Samsung Galaxy S20 arkadasım kullaniyor gayet memnunarkadaşlar kamerası iyi olup andorid 12 alıcak bir telefon önerin acil yelefonum bozuldu![]()
2 sene sonra sarjını günde 2 kere doldursun bide 3 4 sene sonra üstüne yavaşlatsınlar miss iphone mantığı1k daha koy iphone 11
aynen kardeşim bunca apple alan mal bi siz akıllısınız2 sene sonra sarjını günde 2 kere doldursun bide 3 4 sene sonra üstüne yavaşlatsınlar miss iphone mantığı
2 sene sonra gidersin apple ücretsiz bataryanı değiştirir sen git android al 3-4 sene güncelleme alıyor mu ona bak2 sene sonra sarjını günde 2 kere doldursun bide 3 4 sene sonra üstüne yavaşlatsınlar miss iphone mantığı
Evet öyle çevremdeki herkes sadece sosyal medyada takılıp abiii ayfonn yaa diyorlar bende 90 Hz lik realme 7 yı ellerine veriyorum ohaa knk bizim ayfonumuz neden böyle değil diyorlaraynen kardeşim bunca apple alan mal bi siz akıllısınız![]()
ne yani sen şimdi 3k lık realme 7 ile iphone 11 i mi karşılaştırdın neyse sana cevap vermek sıkıntılı elimde 40 kanıt olsa inanmazsınEvet öyle çevremdeki herkes sadece sosyal medyada takılıp abiii ayfonn yaa diyorlar bende 90 Hz lik realme 7 yı ellerine veriyorum ohaa knk bizim ayfonumuz neden böyle değil diyorlar![]()
![]()
Onlar ergen tiplemeler olduğu için olabilirEvet öyle çevremdeki herkes sadece sosyal medyada takılıp abiii ayfonn yaa diyorlar bende 90 Hz lik realme 7 yı ellerine veriyorum ohaa knk bizim ayfonumuz neden böyle değil diyorlar![]()
![]()
aynen kardeşim bunca apple alan mal bi siz akıllısınız![]()
çevrremde her iphone kullananda bu sorunlar var ve en çokta ısınma sorunu gidip sadece sosyel medyada iyi foto çekmek için o para marka para tuzağına sazan gibi atlayın2 sene sonra gidersin apple ücretsiz bataryanı değiştirir sen git android al 3-4 sene güncelleme alıyor mu ona bak
he bide her 4 senede bir yeni iphone alırsınız artıkçevrremde her iphone kullananda bu sorunlar var ve en çokta ısınma sorunu gidip sadece sosyel medyada iyi foto çekmek için o para marka para tuzağına sazan gibi atlayın![]()