3 Yıllık platonik sevdiğim kıza açılmak

keşke açılmasaydım arkadaşlarımın gaza getirmesi yüzünden söyledim keşke olmsaydı...
çoktan açıldın mı bile... Geç kalmışız sanırım yapçak bir şey yok her zaman daha iyisi karşına gelir boşver takma kafana. Zaten doğru kişi o olsaydı bu kadar uzun süre beklemene gerek kalmazdı

arkadaşlarım fazla gaza getirdi ve sonuç 3 yıl boşaydı galiba :(
Direkt mi söyledin
Ne oldu sonuç?
keşke açılmasaydım arkadaşlarımın gaza getirmesi yüzünden söyledim keşke olmsaydı...
3 yıl kız sana hiçbi şekilde açık yol bırakmamış ki sen de denememişsin. Açılma üzülürsün.
Geldim etiket için sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 gün ile olmaz. Beraber takılmanız lazım. Günaydın naber ile kız düşmez zaten.

arkadaşlarım fazla gaza getirdi ve sonuç 3 yıl boşaydı galiba :(
Kızın seni red etmesinden çok ona olan alışkanlığın seni etkileyecek. Eğer muhabbeti keserseniz boşluğa düşebilirsin.

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
boşver günaydın felan bunlar işe yaramaz seri limon at 🍋 %100 kız senindir.

3 senedir bu acıyı niye yaşıyon bana deseydin ben kıza derdim🧐

öyle birkaç günde ulaşıp açılırsan red yeme ihtimalin aşırı yüksek önce kanı kaynasın biraz yakınlaş hocam

Arkadaşlar çok doğru söylemiş. Kızla sadece merhaba, selamın varken açılsan neye yazar?

Zaten yaz aylarındayız. Zaman geçirin bilgisayar ve dışarıda hemen kafanızdan atarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,414
Üyeler
186,482
Son üye
sagokafkef
Geri