Glitchy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,710
Hocam cidden işe yarayacak bir öneri yalnız.Günaydın gönlümün tek sahibi yaz gerisi gelir
Hocam cidden işe yarayacak bir öneri yalnız.Günaydın gönlümün tek sahibi yaz gerisi gelir
Red isterseniz konuşmayıda atarımDirekt mi söyledin
Ne oldu sonuç?
çoktan açıldın mı bile... Geç kalmışız sanırım yapçak bir şey yok her zaman daha iyisi karşına gelir boşver takma kafana. Zaten doğru kişi o olsaydı bu kadar uzun süre beklemene gerek kalmazdıkeşke açılmasaydım arkadaşlarımın gaza getirmesi yüzünden söyledim keşke olmsaydı...
Direkt mi söyledin
Ne oldu sonuç?
keşke açılmasaydım arkadaşlarımın gaza getirmesi yüzünden söyledim keşke olmsaydı...
3 yıl kız sana hiçbi şekilde açık yol bırakmamış ki sen de denememişsin. Açılma üzülürsün.
Geldim etiket için sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 gün ile olmaz. Beraber takılmanız lazım. Günaydın naber ile kız düşmez zaten.
Ah be kardeşim. Dedim sana ben.
Kızın seni red etmesinden çok ona olan alışkanlığın seni etkileyecek. Eğer muhabbeti keserseniz boşluğa düşebilirsin.arkadaşlarım fazla gaza getirdi ve sonuç 3 yıl boşaydı galiba![]()
boşver günaydın felan bunlar işe yaramaz seri limon atMerhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Ne alaka hocam ne işe yarıyor ben anlamadım da ?boşver günaydın felan bunlar işe yaramaz seri limon at%100 kız senindir.
sen at limonu kız %100 senindir youtube'a elraenn limon yaz anlarsın.Ne alaka hocam ne işe yarıyor ben anlamadım da ?
Açtım izliyorum şuansen at limonu kız %100 senindir youtube'a elraenn limon yaz anlarsın.