65.000₺ Bütçe Otomobil Tavsiyesi

O araba zaten o kadar etmez o paraya alınabilecek gereksiz bir araba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum motor bitikse yapılsın bir şey olmaz
Birde gerçekten söylüyorum babam kaportacı çöp parçaları getirip getirip yap diyolar olmaz deyince aa şöyle böyle oluyor bir çamurluk mesela babam o çamurluğu yapar ama çöp çamurluğu yaptıktan sonra gene gidip sen macun vuruyorsun sonra beton oluyor kaportacı boyacı ne yapsın?
Ben macun yığını olması yerine değişmesi taraftarıyım . Çöp kapıyla çamurlukla uğraşacağına kapı sacı alırsın ya da çıkma orjinal çamurluk alırsın.
Değişen yok ama macun yığını olur araba bir anlamı yok yani
Gerekirse değişsin
niyeki knk. 4cam otomatik abs klima yakıt cimrisi kroniksiz bi araba. ülkedede çok sevilen ve tercih edilen bi model.

niyeki knk. 4cam otomatik abs klima yakıt cimrisi kroniksiz bi araba. ülkedede çok sevilen ve tercih edilen bi model.
Dostum 65 bin tl para vereceksin
2001 2002 palio , megane bulunabiliyor evet hepsi pahalı fakat o paraya aldığın bir araba 97 model olsun ister misin? Dün terra modelini attılar bana 50 bin liraya 1.3 ama daha yüksek modelli
Modeli düşük bu bir nokta ki bu paraya her türden araba var
Megane 1 tutulmuş bir model satışı da hızlı . Bu yüzden alınmaz birde o arabaya o para çok şahsen ben vermem kimsenin alacağını da sanmam.
Analiz yapıyorum 50 araçlık bayram gelir belki piyasa canlanır dedim hepsi teker teker fiyat indiriyor

Dostum 65 bin TL para vereceksin
2001 2002 palio , megane bulunabiliyor evet hepsi pahalı fakat o paraya aldığın bir araba 97 model olsun ister misin? Dün terra modelini attılar bana 50 bin liraya 1.3 ama daha yüksek modelli
Modeli düşük bu bir nokta ki bu paraya her türden araba var
Megane 1 tutulmuş bir model satışı da hızlı . Bu yüzden alınmaz birde o arabaya o para çok şahsen ben vermem kimsenin alacağını da sanmam.
Analiz yapıyorum 50 araçlık bayram gelir belki piyasa canlanır dedim hepsi teker teker fiyat indiriyor
knk attığın 1. sayfadaki megana baktım güzel araba 2k model arasında taş çatlasın 1-2yıl oynar corollayla ama alınabilir güzel araba. palio tavsiye etmem ama arka camları manuel fln. corolla'da 1.3leri tutulmuyor binilir ama satarken uğraşmaya gerek yok 1.6 tavsiye ettim o yüzden. 1.6gli 98 99 model gayet güzel araba.

Merhaba;

Ben otomobilimi değiştirmek istiyorum.

65.000₺ bütçem var.

Benzinli, dizel ya da LPG farketmez
Ayrıca manuel vites tercihim.

Ayda 1-2 defa 50-100km arası uzun yolculuk yapıyorum.m

Tavsiyeniz var mı? :)
Tofaşo.O2

Ahirete bir o kadar hızlı götürür sizi tek bilet.

knk attığın 1. sayfadaki megana baktım güzel araba 2k model arasında taş çatlasın 1-2yıl oynar corollayla ama alınabilir güzel araba. palio tavsiye etmem ama arka camları manuel fln. corolla'da 1.3leri tutulmuyor binilir ama satarken uğraşmaya gerek yok 1.6 tavsiye ettim o yüzden. 1.6gli 98 99 model gayet güzel araba.
1.6 Palio alsın yanında corolla megane hepsi sıska kalır. Neden mi? Araba hafif motor büyük . Klimalısını alsın gerçekten değer sadece arka camlar manuel

Birde hacim farkı var megane corolla kat be kat geniş Edit: Yol tutuşu konforu falan da var fakat gidiş de falan güzel araba

Tofaşo.O2

Ahirete bir o kadar hızlı götürür sizi tek bilet.
Birde önü basık olacak varex egsozlu . Her çevirmede bağlanma garantili kaza yapınca ölme garantili kısa yoldan tek bilet garantili bakın ben veriyorum garantiyi

1.6 Palio alsın yanında corolla megane hepsi sıska kalır. Neden mi? Araba hafif motor büyük . Klimalısını alsın gerçekten değer sadece arka camlar manuel

Birde hacim farkı var megane corolla kat be kat geniş
palio ya halen sıcak bakmıyorum ama megan konusu mantıklı. o paralara clio 2 bulunabilir onlarda güzel tercih olurdu veya focus 1 ler

palio ya halen sıcak bakmıyorum ama megan konusu mantıklı. o paralara clio 2 bulunabilir onlarda güzel tercih olurdu veya focus 1 ler
Bizde var clio 2 7ye aldık zamanında klimalı 1.6 rte abs yok sadece

Opel'in en sağlam araba yaptığı yıllardan.

gayet güzel araba o paralara mantıklı bi seçim bence.
Haklısın ama tek sıkıntı biz kazalı aldık. Arabayı yaptık 15e vericektik bizim motor ustası ile tempra takas yaptık . Tempra satıldı clio hala duruyor yetiyor ona

Opel'in en sağlam araba yaptığı yıllardan.
bu kasada 1.6 çekmiyor rampada vites düşürmek gerekiyormuş galiba sanayideki usta aldırmadı 2.0 bakın demişti

bu kasada 1.6 çekmiyor rampada vites düşürmek gerekiyormuş galiba sanayideki usta aldırmadı 2.0 bakın demişti
O zaman dolu bir B kasa alın CD ya da CDX olsun temiz.

Araba zaten kalıplı 1.6 gerçekten gitmez o arabaya . 1.8 motorları bilmiyorum ama kötüydü heralde

O zaman dolu bir B kasa alın CD ya da CDX olsun temiz.
Km ful yüksek oluyor bir zaman sonra masraf paketine bağlıyor değmez bence ya astra g ya megane 1 . Clio 2 sedan da olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri