SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 811
hahahaha bilginiz olmadığı konuda lütfen mesaj yazmayın.Sinirler geri geliyor olabilir. Doktora gidin bence.
hahahaha bilginiz olmadığı konuda lütfen mesaj yazmayın.Sinirler geri geliyor olabilir. Doktora gidin bence.
Az önce geldim 2 saat önce anestezi uyguladılar ve geçti geçer geçmez ağrı başladı.Aile hekimine veya en yakın sağlık ocağına gidin en azından içiniz rahat eder.
Ben kanal tedavisi oldum bence bilmeden konuşmayın.aboooov azıcık bi kanal tedavisini araştırın derim
O zaman tamam çünkü 5 gündür ağır ağrı çekiyordum bu dayanılır bi acıHocam ben deneyimliyim o konuda.
Dişinize sinirleri yakması için küçük bir sıvı enjekte ediyorlar.
maksimum 1 gün acıyacak sonrasında duracak.
aa ne hikmetse bende yaklaşık 8 tane oldum sinir dişçiye fake attı heralde hop oradayım hop buradayım dedi yerine geri geliyor şuan HAY ALLAHIMBen kanal tedavisi oldum bence bilmeden konuşmayın.
Knk nasıl yani? Doktor sinirler gelmesin diye orda çubuk benzeri bireşy yakar. Sinirelr geri gelmesin oraya diye. Sinirelr dişe geri geldiğinde ise ciddi bir ağrı olur diye biliyorum.hahahaha bilginiz olmadığı konuda lütfen mesaj yazmayın.
sinirler bir kere yakıldığında bir daha geri gelmez. bende kanal tedavisi oldum.Knk nasıl yani? Doktor sinirler gelmesin diye orda çubuk benzeri bireşy yakar. Sinirelr geri gelmesin oraya diye. Sinirelr dişe geri geldiğinde ise ciddi bir ağrı olur diye biliyorum.
5 gündür mü?O zaman tamam çünkü 5 gündür ağır ağrı çekiyordum bu dayanılır bi acı
bak canım güzelce açıklıyorum taktığı çubuklarla sinirleri alır tamam mı gider sinir comeback atamaz eğer ağrı çekmeye devam ederse dişçi bir kanalı unutmuştur okey ?Knk nasıl yani? Doktor sinirler gelmesin diye orda çubuk benzeri bireşy yakar. Sinirelr geri gelmesin oraya diye. Sinirelr dişe geri geldiğinde ise ciddi bir ağrı olur diye biliyorum.
karşim ben kanal tevdavisi olduvm bilmeden konuşwa sinirler comeback atarsinirler bir kere yakıldığında bir daha geri gelmez. bende kanal tedavisi oldum.
5 gündür diş ağrısı çekiyordum ve bugün kanal tedavisi oldum tedaviden sonra olan bir şey değil 2 saat önce oldum5 gündür mü?
Bu normal değil yarın da sürerse gidin tekrar
Hah tamam hele 2 saat ise çok normal bir durum yarına acısı kalmaz5 gündür diş ağrısı çekiyordum ve bugün kanal tedavisi oldum tedaviden sonra olan bir şey değil 2 saat önce oldum
Peki yardımınız için çok teşekkür ederimHah tamam hele 2 saat ise çok normal bir durum yarına acısı kalmaz