kullanırsın hocam fiyatı nedir merak ettimMerhaba bugün letgodan standı ile beraber loghitech g27 almak için anlaştım ama aklıma takılan bir şey var direksiyonun girişlerinde laptopuma uymayan bir şey olabilirmi yoksa her cihaza uyumlu mu? ?
4 kablo varMerhaba bugün letgodan standı ile beraber loghitech g27 almak için anlaştım ama aklıma takılan bir şey var direksiyonun girişlerinde laptopuma uymayan bir şey olabilirmi yoksa her cihaza uyumlu mu? ?
fiyatı iyiymiş hocam temiz g27 g29dan daha iyidir bence2400 TL ye anlaştım 0 gibi ürün kutulu bir de 0 ları 400 TL ye satılan standı var
he yani bilgisayara sadece bir kablo gerekiyor4 kablo var
Adaptörden direksiyona
Vitesten direksiyona
Pedaldan direksiyona
Direksiyondan bilgisayara
Yani sıkıntı olmaz
çok teşekkürler ilk direksiyon setim benimde pazartesi alıcam nasipse çok heyecanlıyımfiyatı iyiymiş hocam temiz g27 g29dan daha iyidir bence
evet tüm direksiyonlarda aynıdırhe yani bilgisayara sadece bir kablo gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok teşekkürler ilk direksiyon setim benimde pazartesi alıcam nasipse çok heyecanlıyım![]()
ilk direksiyon seti için yok iyi bir seçimdir hocamhe yani bilgisayara sadece bir kablo gerekiyor
çok teşekkürler ilk direksiyon setim benimde pazartesi alıcam nasipse çok heyecanlıyım![]()
ilk başlarda direksiyon üstündeki tuş sayısı az olduğu için çok fazla istemiyordum ama bence çok ta fazla kullanacağım bir şey olmıycak tuşları zaten 6 tane var direksiyon üstünde bir vites te var onlar yeter diye düşündümevet tüm direksiyonlarda aynıdır
ilk direksiyon seti için yok iyi bir seçimdir hocam
hocam direksiyon daki tuşlar gerçekten kullanılmıyor bende logitech momo var keşke onunda vitesi ayrı olsa viteste olsa tuşlarilk başlarda direksiyon üstündeki tuş sayısı az olduğu için çok fazla istemiyordum ama bence çok ta fazla kullanacağım bir şey olmıycak tuşları zaten 6 tane var direksiyon üstünde bir vites te var onlar yeter diye düşündüm
İnşallah daha iyilerinide siz alırsınız. Pazartesi ilk deneyimimi yapıcam ets ve forza da ondan sonrada bırakamam zatenhocam direksiyon daki tuşlar gerçekten kullanılmıyor bende logitech momo var keşke onunda vitesi ayrı olsa viteste olsa tuşlar
Gerçek bir araba hissiyatı verir o tuşlar .ilk başlarda direksiyon üstündeki tuş sayısı az olduğu için çok fazla istemiyordum ama bence çok ta fazla kullanacağım bir şey olmıycak tuşları zaten 6 tane var direksiyon üstünde bir vites te var onlar yeter diye düşündüm
saolun hocam bi inceleme atarsınızİnşallah daha iyilerinide siz alırsınız. Pazartesi ilk deneyimimi yapıcam ets ve forza da ondan sonrada bırakamam zaten![]()