Logitech G27'yi Laptopta Kullanabilir miyim?

Efe Bulut

80+
Reaksiyon skoru
94
Merhaba bugün letgodan standı ile beraber loghitech g27 almak için anlaştım ama aklıma takılan bir şey var direksiyonun girişlerinde laptopuma uymayan bir şey olabilirmi yoksa her cihaza uyumlu mu? ?

Merhaba bugün letgodan standı ile beraber loghitech g27 almak için anlaştım ama aklıma takılan bir şey var direksiyonun girişlerinde laptopuma uymayan bir şey olabilirmi yoksa her cihaza uyumlu mu? ?
kullanırsın hocam fiyatı nedir merak ettim

Her cihaza uyumlu sadece kablo yayıntısı çok olur

4 kablo var
Adaptörden direksiyona
Vitesten direksiyona
Pedaldan direksiyona
Direksiyondan bilgisayara
Yani sıkıntı olmaz

4 kablo var
Adaptörden direksiyona
Vitesten direksiyona
Pedaldan direksiyona
Direksiyondan bilgisayara
Yani sıkıntı olmaz
he yani bilgisayara sadece bir kablo gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı iyiymiş hocam temiz g27 g29dan daha iyidir bence
çok teşekkürler ilk direksiyon setim benimde pazartesi alıcam nasipse çok heyecanlıyım :)

çok teşekkürler ilk direksiyon setim benimde pazartesi alıcam nasipse çok heyecanlıyım :)
evet tüm direksiyonlarda aynıdır

ilk direksiyon seti için yok iyi bir seçimdir hocam

evet tüm direksiyonlarda aynıdır

ilk direksiyon seti için yok iyi bir seçimdir hocam
ilk başlarda direksiyon üstündeki tuş sayısı az olduğu için çok fazla istemiyordum ama bence çok ta fazla kullanacağım bir şey olmıycak tuşları zaten 6 tane var direksiyon üstünde bir vites te var onlar yeter diye düşündüm

ilk başlarda direksiyon üstündeki tuş sayısı az olduğu için çok fazla istemiyordum ama bence çok ta fazla kullanacağım bir şey olmıycak tuşları zaten 6 tane var direksiyon üstünde bir vites te var onlar yeter diye düşündüm
hocam direksiyon daki tuşlar gerçekten kullanılmıyor bende logitech momo var keşke onunda vitesi ayrı olsa viteste olsa tuşlar

Gerçek bir araba hissiyatı verir o tuşlar .
Tabi g29 daki gibi de olmasın abartı. Herhangi bir arabada direksiyon üstünde multimedya veya hız sabitleme tuşları vardır birde korna işte
Birine kornayı ata diğerlerine de müzik değiştirme vs. Ata müthiş zevk verir
Vites üstündeki tuşlar rahat erişilebileceğinden daha rahat olur . G29 da direksiyon karman çorman her şey her yerde. G27nin tuşları sana yeter

Geri