AAA oyunlar dışında 4 sene götürür diye düşünüyorum.Ryzen 3 4300GE 4.0GHz OC işlemcili bir pc alacağım ve en az 4 sene dayanmasını ümit ediyorum. Oynayacağım oyunlar rekabetçi ve Resident Evil Village gibi oyunlar. (2x8 Ram olacak şekilde)
Dayanıp dayanmamak derken oyun kalitesinin düşmesi değil. Bilgisayarın ekran kartı ihtiyacı olması bakımından. Uzun bir süre sonra anca ekran kartı alabilirim de ondanAsla bilemeyeceğimiz br soru daha. Kaç sene dayanıp dayanmayacağını bilemeyiz.
İşte onu bilemeyiz.Dayanıp dayanmamak derken oyun kalitesinin düşmesi değil. Bilgisayarın ekran kartı ihtiyacı olması bakımından. Uzun bir süre sonra anca ekran kartı alabilirim de ondan
4 sene sonra AAA oyunları kaldırmayacağını mı söylüyorsun yani ? (Ya da hiç mi kaldırmaz ? )AAA oyunlar dışında 4 sene götürür diye düşünüyorum.
Yüksek çözünürlük ümit etmiyorum, zaten arkadaşlar arası oyun oynayıp arada bir kaç dark soul oyunu atsam yeter. Sağ ol cevap için.iyi bakarsan çok uzun süre götürür apu sistem AAA oyunlar için değil oyunları açar açmasina ama kasar zevk almazsin gta5 oynarsın
açar ama kasar zevk almazsin4 sene sonra AAA oyunları kaldırmayacağını mı söylüyorsun yani ? (Ya da hiç mi kaldırmaz ? )
Sizce günümüzde apu almak mantıklı mı peki ?İşte onu bilemeyiz.
1080p monitör alsan o sistem seni uzun yıllar götürürYüksek çözünürlük ümit etmiyorum, zaten arkadaşlar arası oyun oynayıp arada bir kaç dark soul oyunu atsam yeter. Sağ ol cevap için.