LGS puanı yetmiyor yardım

Braam

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
2
LGS 340 CİVARI BİR ŞEY ALDIM istediğim lise 360 puan ve büyük ihtimal puanı düşer veya sabit kalır okul da 8 9 tane ortalama boş kontejyan oluyor ve az kişi gidiyor bu okula gidebilir miyim?

Son yerleştirmelerde yer kalırsa alınırsınız belki.

LGS 340 CİVARI BİR ŞEY ALDIM istediğim lise 360 puan ve büyük ihtimal puanı düşer veya sabit kalır okul da 8 9 tane ortalama boş kontejyan oluyor ve az kişi gidiyor bu okula gidebilir miyim?
Sonuçlar açıklanmadı diye biliyorum,ve 360 o okulun taban puanı,okullar sıralamaya göre alır,yani yüzdelik dilimin okulun aldığı yüzdelik dilimin altındaysa yüksek ihtimalle alınırsın,zor bir sene olduğu için taban puan bence sabit kalır,önceki sene düşmüştü baya çünkü,yani zor kısacası,yer kalırsa belki.

Sonucunu bekle eğer 340-350 gibi gelirse,1. Tercih orayı yaz ikincisini de daha düşük puanlı bir şey

Bana 3.000tl gönder özelden mesaj at hallederiz dayım Meb bakanının özel kalem müdürü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri