Kamera odaklı telefon önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
İsteklerimiz:
1- Mümkünse Samsung olsun.
2- Üst düzey fotoğraf ve video çekimi yapılacak, bu konularda üzmeyecek bir donanımı olsun.
3- İşlemci üst düzey olmak zorunda değil ama en az 128GB depolama olsun.
4- Ekran kalitesi ve bataryası iyi olsun.
5- Mümkün olduğu kadar ucuz olsun (5-6K bandı iyi olur mesela) ve 10K yı kesinlikle geçmesin fiyat olarak.

Bu 5 isteği karşılayacak en iyi telefon sizce hangisidir?

Videoyu bilgisayara aktarma ve video formatından dolayı işleme konusunda sorun çıkartıyor iPhone. Mac kullananlar için bu işler eminim çok kolay oluyordur ama Windows kullanıyoruz biz.

S20 FE alınır mı sizce? Ekranında kronik sorunu var deniyor doğru mudur?

Videoyu bilgisayara aktarma ve video formatından dolayı işleme konusunda sorun çıkartıyor iPhone. Mac kullananlar için bu işler eminim çok kolay oluyordur ama Windows kullanıyoruz biz.

S20 FE alınır mı sizce? Ekranında kronik sorunu var deniyor doğru mudur?
samsung olduğu için bu seçeneği sunuyorum size o fiyata bu telefon tabii ki de kötü ben olsam hayatta tercih etmem ayrıca kronik sorunları var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone bu yüzden tercih etmenizi istiyorum o fiyat bandında iphone telefona rakip olabilcek bir telefon yok ayrıca olan modellerde kısıtlı.

samsung olduğu için bu seçeneği sunuyorum size o fiyata bu telefon tabii ki de kötü ben olsam hayatta tercih etmem ayrıca kronik sorunları var.

İphone bu yüzden tercih etmenizi istiyorum o fiyat bandında iphone telefona rakip olabilcek bir telefon yok ayrıca olan modellerde kısıtlı.
Yarım saatte yapılacak bir video montajını sırf iPhone cihazdan çekildi diye 4 saatte yaptım geçen (nasıl yapıldığını öğrendiğim için şimdi yine yapsam 2 saatte yaparım ama yine uzun). Bir de iPhonenin özellikleri androide göre çok düşük oluyor genelde.

Bana sorunsuz video çekecek ve video işlemede sorun çıkarmayacak iyi bir öneriniz var mı?

İsteklerimiz:
2- Üst düzey fotoğraf ve video çekimi yapılacak, bu konularda üzmeyecek bir donanımı olsun.
5- Mümkün olduğu kadar ucuz olsun (5-6K bandı iyi olur mesela) ve 10K yı kesinlikle geçmesin fiyat olarak.

Galaxy S21 9000TL ve bu bütçede alabileceğiniz en iyi cihaz ve isteklerinizi karşılayabilecek en iyi cihaz.

İPHONE AL GEÇ
Alternatif Xiaomi Mi 10T
Alternatif olarak xiaomi mi10t mi? O cihazın kamerası fıyatına göre çok geride.

Galaxy S21 var. Galaxy S21, iPhone 11 den hertürlü daha iyi bir cihaz? Gerek ekran olsun, gerek batarya olsun, gerek tasarım olsun, gerek kamera olsun S21 çok daha iyi.

Galaxy S21 9000TL ve bu bütçede alabileceğiniz en iyi cihaz.

Alternatif olarak xiaomi mi10t mi? O cihazın kamerası fıyatına göre çok geride.

Galaxy S21 var. Galaxy S21, iPhone 11 den hertürlü daha iyi bir cihaz? Gerek ekran olsun, gerek batarya olsun, gerek tasarım olsun, gerek kamera olsun S21 çok daha iyi.
S20+ nasıl olur peki? Biraz daha büyük ekranlı bir telefon bakıyorum da.

İsteklerimiz:

huawei p20 pro
+ samsung tercih etmek bana göre saçma geliyor telefon ömrü çok az
+ kamerası olağan üstü derecede iyi bende p20 lite var harika fotoğraflar çekip düzenliyorum ablamda da p20 pro var harika yani anlatılmaz
+ şarjı bir günü çok rahat götürüyor hızlı şarj desteği mevcut
+ 4-5k bandına bulabilirsiniz hatta p30 fiyatlarına da bakabilirsiniz
+ google desteği mevcut sağda solda yanlış duyumlar aldıysanız endişeniz olmasın

o zaman samsung s serisine bakın kamera odaklı oluyor ya da note serisi de olabilir

Geri