S20 plus ın exynos 990 işlemcisinden kaynaklanan ısınma sorunları ve pilin erken bitme sorunları var.S20+ nasıl olur peki? Biraz daha büyük ekranlı bir telefon bakıyorum da.
Fotoğraf çekecekseniz düşünmeden huawei bakın. Video ise maalesef iphone'a yetişebilen olmuyor. S20 Fe almak yerine direk s20 alınması çok daha manıtklıdır.Yarım saatte yapılacak bir video montajını sırf iPhone cihazdan çekildi diye 4 saatte yaptım geçen (nasıl yapıldığını öğrendiğim için şimdi yine yapsam 2 saatte yaparım ama yine uzun). Bir de iPhonenin özellikleri androide göre çok düşük oluyor genelde.
Bana sorunsuz video çekecek ve video işlemede sorun çıkarmayacak iyi bir öneriniz var mı?
Yanlış yönlendirme ve Huawei fanboyluğu yapmayınız. S9 Plus bile, P20 Pro dan hertürlü çok daha iyi bir cihaz. En son s3 veya giriş seviyesi samsung cihaz kullandınız sanırsam. Bende yedek cihaz olarak s8 var hala çok iyi ve hala çok akıcı bir şekilde çalışıyor. P20 lite de "harika fotoğraflar çekiyorum" dediniz ya sadece gülüp geçiyorum .huawei p20 pro
+ samsung tercih etmek bana göre saçma geliyor telefon ömrü çok az
+ kamerası olağan üstü derecede iyi bende p20 lite var harika fotoğraflar çekip düzenliyorum ablamda da p20 pro var harika yani anlatılmaz
+ şarjı bir günü çok rahat götürüyor hızlı şarj desteği mevcut
+ 4-5k bandına bulabilirsiniz hatta p30 fiyatlarına da bakabilirsiniz
+ google desteği mevcut sağda solda yanlış duyumlar aldıysanız endişeniz olmasın
ucuz a52 var bildiğimİsteklerimiz:
1- Mümkünse Samsung olsun.
2- Üst düzey fotoğraf ve video çekimi yapılacak, bu konularda üzmeyecek bir donanımı olsun.
3- İşlemci üst düzey olmak zorunda değil ama en az 128GB depolama olsun.
4- Ekran kalitesi ve bataryası iyi olsun.
5- Mümkün olduğu kadar ucuz olsun (5-6K bandı iyi olur mesela) ve 10K yı kesinlikle geçmesin fiyat olarak.
Bu 5 isteği karşılayacak en iyi telefon sizce hangisidir?
Huawei nin fotoğraf kalitesi ne zaman bukadar üstün oldu? Hdr ı rakiplerinin gerisinde, renkler deseniz abartı canlılıkta, video kalitesi rakiplerine kıyasla berbat zaten. Android cihazlar arasından Amiral gemisi Samsung cihazlar video konusunda iPhone a yetişebiliyor.Fotoğraf çekecekseniz düşünmeden huawei bakın. Video ise maalesef iphone'a yetişebilen olmuyor. S20 Fe almak yerine direk s20 alınması çok daha manıtklıdır.
Arkadaş "iPhone istemiyorum" yazmış.iphoneye bakabilirsin.
s20 ile herhangi bir karşılaştırma yapttım mı ben bi okuyum görelim + çektiğim fotoğrafları gözümle görebilecek kadar iyi görüyorum fanboyluk falan da yapmadım elimde olan cihazı uygun fiyata gelen bir cihazı öneriye sundum galiba sen de huawei hater falansınYanlış yönlendirme ve Huawei fanboyluğu yapmayınız. S9 Plus bile, P20 Pro dan hertürlü çok daha iyi bir cihaz. En son s3 veya giriş seviyesi samsung cihaz kullandınız sanırsam. Bende yedek cihaz olarak s8 var hala çok iyi ve hala çok akıcı bir şekilde çalışıyor. P20 lite de "harika fotoğraflar çekiyorum" dediniz ya sadece gülüp geçiyorum .
Huawei nin fotoğraf kalitesi ne zaman bukadar üstün oldu? Hdr ı rakiplerinin gerisinde, renkler deseniz abartı canlılıkta, video kalitesi rakiplerine kıyasla berbat zaten. Android cihazlar arasından Amiral gemisi Samsung cihazlar video konusunda iPhone a yetişebiliyor.
-Videoyu bilgisayara atarken sorun çıkıyor iPhonede10Bin bütçe avrsa gidin İP12 alın.
-Videoyu bilgisayara atarken sorun çıkıyor iPhonede
-Video formatı farklı olduğu için Camtasia ve Premiere kabul etmiyor videoyu, MP4 e çevirmek gerekiyor videoyu bir de.
Bu iki işlemi yapmanın zorluğu yüzünden iPhone istemiyorum. Direkt USB ile bağlayıp videoyu programa atıp montajlamak çok daha kolay çünkü.
3 yıllık cihazı önermeye kalkan benmiyim yoksa sizmisiniz? Kullanıyorsunuz diye abartarak fanboyluk yaparak harika deyip 3 yıllık cihazı önermek yanlış yönlendirmeden başka bir şey değil.S20 kamera konusunda P20 Pro yu ezer geçer, kıyaslama yapmaya gerek bile yok. Bu kadar bütçeli bir arkadaşa ve kamera kalitesi kendisi için önemli olan arkadaşa 3 yıllık p20 pro yu önermek yanlış yönlendirmeden başka bir şey değil. Huawei hater ı falan değilim, gerçekleri yazınca hemen hater oluyoruz zaten. Siz samsung hater ı ve huawei fanboyusunuz.s20 ile herhangi bir karşılaştırma yapttım mı ben bi okuyum görelim + çektiğim fotoğrafları gözümle görebilecek kadar iyi görüyorum fanboyluk falan da yapmadım elimde olan cihazı uygun fiyata gelen bir cihazı öneriye sundum galiba sen de huawei hater falansın
S21 öneririm. Ekranı 6.2 inç ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz.-Videoyu bilgisayara atarken sorun çıkıyor iPhonede
-Video formatı farklı olduğu için Camtasia ve Premiere kabul etmiyor videoyu, MP4 e çevirmek gerekiyor videoyu bir de.
Bu iki işlemi yapmanın zorluğu yüzünden iPhone istemiyorum. Direkt USB ile bağlayıp videoyu programa atıp montajlamak çok daha kolay çünkü.