Bu iphone 6s pili orjinal mi ?

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar letgoda 2.el bi iphone 6s beğendim mesaj attım temiz telefon fakat bataryası orjinali ile değişmiş dedi 2 faturası var dedi internetten baktım nasıl anlaşılır diye
İlk olarak; Ayarlar'dan Pil sekmesine ve sonra Pil Sağlığı menüsüne girin. Bu bölümde maksimum kapasite alanında bir yüzde görmeniz gerekiyor. Eğer üç tane tire işareti veya Servis yazısı görüyorsanız; cihazınızda yan sanayi bir pil kullanılıyor ya da pil artık ömrünü tamamlamış demektir.
Karşıma bu yazı çıktı söyledim foto attı fakat önünde hiçbir şey yazmıyor bu orjinal bataryamı sizce ayrıca 130 tl ye değiştirmiş .
1623063959391.png

Deji vb. batarya takmış olabilir.

Orjinal pilini Apple teknik servis 400TL'ye değişiyor.

Arkadaşlar letgoda 2.el bi iphone 6s beğendim mesaj attım temiz telefon fakat bataryası orjinali ile değişmiş dedi 2 faturası var dedi internetten baktım nasıl anlaşılır diye
İlk olarak; Ayarlar'dan Pil sekmesine ve sonra Pil Sağlığı menüsüne girin. Bu bölümde maksimum kapasite alanında bir yüzde görmeniz gerekiyor. Eğer üç tane tire işareti veya Servis yazısı görüyorsanız; cihazınızda yan sanayi bir pil kullanılıyor ya da pil artık ömrünü tamamlamış demektir.
Karşıma bu yazı çıktı söyledim foto attı fakat önünde hiçbir şey yazmıyor bu orjinal bataryamı sizce ayrıca 130 TL ye değiştirmiş .
Alıntıyı görüntüle
telefonun içi açılıyosa bir pilin fotosunu atsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,167
Üyeler
191,393
Son üye
ties
Geri