Neler Yeni

Bu iphone 6s pili orjinal mi ?

İsimsiz İsim

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
mehmet
Arkadaşlar letgoda 2.el bi iphone 6s beğendim mesaj attım temiz telefon fakat bataryası orjinali ile değişmiş dedi 2 faturası var dedi internetten baktım nasıl anlaşılır diye
İlk olarak; Ayarlar'dan Pil sekmesine ve sonra Pil Sağlığı menüsüne girin. Bu bölümde maksimum kapasite alanında bir yüzde görmeniz gerekiyor. Eğer üç tane tire işareti veya Servis yazısı görüyorsanız; cihazınızda yan sanayi bir pil kullanılıyor ya da pil artık ömrünü tamamlamış demektir.
Karşıma bu yazı çıktı söyledim foto attı fakat önünde hiçbir şey yazmıyor bu orjinal bataryamı sizce ayrıca 130 tl ye değiştirmiş .
1623063959391.png

İsimyok08

80+ Bronze
Deji vb. batarya takmış olabilir.

Orjinal pilini Apple teknik servis 400TL'ye değişiyor.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Arkadaşlar letgoda 2.el bi iphone 6s beğendim mesaj attım temiz telefon fakat bataryası orjinali ile değişmiş dedi 2 faturası var dedi internetten baktım nasıl anlaşılır diye
İlk olarak; Ayarlar'dan Pil sekmesine ve sonra Pil Sağlığı menüsüne girin. Bu bölümde maksimum kapasite alanında bir yüzde görmeniz gerekiyor. Eğer üç tane tire işareti veya Servis yazısı görüyorsanız; cihazınızda yan sanayi bir pil kullanılıyor ya da pil artık ömrünü tamamlamış demektir.
Karşıma bu yazı çıktı söyledim foto attı fakat önünde hiçbir şey yazmıyor bu orjinal bataryamı sizce ayrıca 130 TL ye değiştirmiş .
Alıntıyı görüntüle
telefonun içi açılıyosa bir pilin fotosunu atsın

Top Bottom