ssd hız

Jeyk

80+
Reaksiyon skoru
46
500gb harddisk artık yavaş geldiği için pc ye 128gb ssd takıldı 2.5 inch bu hızlar neden bu kadar düşük yoksa normal mi marka turbox diye bişey

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    26.2 KB · Hit: 44
Turbox olduğu için normal. HDD Hızında çalışıyor. Şöyle markalardan uzak durun veya bilginiz yoksa forumlara sorun.

Anakartınızın sata teknolojisi eski olduğu için. Büyük ihtimalle sata 2 bile değil. Turbox bilgisayarlar anca internette gezinmek için alınır.

bilgisayarcılara hiç güvenme
biliyorum pek güvenmiyorum ama babamın uzun süredir arkadaşı o yüzden birde pc baya eski 2000 yılından kalma 4gb ddr2 ram 2 gb ekran kartı falan var ssd takmadan önce 1 dakikada falan açılıyordu ssd den sonra 30 saniye ye falan düştü ama sonuçlar çok garip geldi bana bu da harddiskin sonucu dandik te olsa bi nebze hızı 250mb falan görür diyodum ama yanılmışım

Ekler

• harddisk.webp
    harddisk.webp
    26.5 KB · Hit: 33
biliyorum pek güvenmiyorum ama babamın uzun süredir arkadaşı o yüzden birde PC baya eski 2000 yılından kalma 4gb ddr2 RAM 2 gb ekran kartı falan var SSD takmadan önce 1 dakikada falan açılıyordu SSD den sonra 30 saniye ye falan düştü ama sonuçlar çok garip geldi bana bu da harddiskin sonucu
Arkadaşı olsa bile hiç bir bilgisayarcıya güvenilmez. Benim babamın arkadaşı'da Termal macun gereksiz demişti.

Arkadaşı olsa bile hiç bir bilgisayarcıya güvenilmez. Benim babamın arkadaşı'da Termal macun gereksiz demişti.
yani şimdi bu değer bu pc için normal mi yoksa kazıklanmış mıyım en azından 200 250mb görür diyodum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,232
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri