Başlangıç için motorsiklet önerisi

TwinsR32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Bütçe
20000
A2 ehliyet alıcam ve ehliyetten önce motor almayı düşünüyorum. Pratik yapmak için vs. 2.el Cf 250nk düşünüyorum mantıklı bir seçim mi? önerileriniz varmı?
LYWvEmsBZFD42M_prop.png

Bence ilk defa kullanıyorsanız scooterle başlamınızı öneririm

Bence mantıklı bir seçim ama 50 CC başla bence .
Bence ilk defa kullanıyorsanız scooterle başlamınızı öneririm
scooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorum

scooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorum
Güzel o zaman CFMOTO250 NK ile başlanılabilir bence beğendiğin bir ilan varsa atabilir misin acaba ?

bence max 20k kilometreden alın

15 - 25 km arası bakabilirsin

Al geç alttaki ilanı 250 NK yı .

Geri